女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
放過條女啦
同埋你唔好再媾女
哇講左分手空窗期咁大條道理條臭雞都屈你係出軌食住上要你唔搵個ex 咪撚縱d港女啦

條女唔鍾意你搵個ex你就要就佢唔搵?
係一班人打機,唔係單獨,講清楚啲thx
咁你有冇幫個新鮮感嗰條女奶腳底?
到底要有幾唔認輸先要開多個po講多次
收嗲啦 我同我男朋友鬧架都唔會係第個面前數佢
你擺自己女朋友上黎逐樣數 咪又係搏同情 等啲人覺得你女朋友正港女
你正一撚樣黎 返去搵你ex啦屌你老母
咪叫你分手囉你都咁撚辛苦積埋積埋一推怨氣,覺得自己對條女好好,條女又好公主病係死臭雞
你咁樣數你條女係連登你都係想叫到啲人咁覆叫你分手姐,我咪幫緊你
你話你好朋友底線愈黎愈高,
但清廢到一開波就無底線
樓主同個ex拯救過世界,唔保持聯絡點維護世界和平
樓主既年齡應該under 22
樓主女朋友有睇post既話
建議你都可以搵翻個中學男性朋友
一齊出街玩同煲劇
好少可連登咁統一風向而唔係屌條女係雞係公廁
就知你幾錯啦

Btw一齊既野,比番啲尊重另一半,問下你自己如果佢同佢ex咁close你又得唔得先
好似我依家咁,我講咩都會俾連登仔屌咁開始明
你講得啱,佢真係愈嚟愈敏感
笑死我
開過個無ex嘅gp=bully?
樓主仲停留喺同ex無私chat=絕交嘅concept
你啲兄弟照樣可以同你個ex做「兄弟」㗎喎
佢哋一樣有gp可以傾訴打機
個重點係你避嫌
笑撚到仆街
明知多數人都屌鳩佢
都仲要開post繼續講
以為開多幾次
啲人就會同情佢?
反而想知點解樓豬同ex會分手 2個咁仆街嘅人簡直天生一對

同埋既然樓豬覺得現任真係咁小氣善嫉 不如追返ex 再續前緣
推到樓主女朋友見到
快啲同樓主分手
兩樣你自己攞嚟
咪講到好可憐咁
放過你而家個女朋友啦
你放唔低ex嘅話 唔好拍拖害人啦
(唔好同我講乜嘢你放低咗
你根本就放唔低
叫你個女朋友就你ex
你傻撚咗呀)
輕輕一推
偷食過嘅人 想人信佢聯絡ex係完全冇嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞