女朋友介意ex一事

1001 回覆
18 Like 746 Dislike
嘩 樓豬好撚賤格
唔同ex聯絡直頭係基本禮貌啦大佬 樓主真係on99
多謝你幫我話佢唔正常以為得我咁諗嚇親
放心依個同女朋友傾好咗,唔會私下聯絡
樓主呢啲撚樣真係冇得救 我就追哂你兩個post嘅 我留意到你講你女朋友嘅時候通常都放大女朋友啲問題 然後話自己好委屈平時又點就佢錫佢果啲 之後又會補幾句有骨嘅嚟串自己女朋友

好啦 到講你ex果時呢 你又會扮哂講道理咁護住個ex 話到個ex好唔開心點點點 又講到最重要嘅朋友嚟 睇個情況可能你私底下仲有氹番佢添

講到尾 樓主快撚啲分手 放過自己 最重要嘅係放過埋你現任
佢哋一齊救過地球,唔斷得聯絡架
女友好慘,希望佢見到呢個post
推~
笑死我
無咗個ex = 同兄弟絕交
佢個ex 地位咁崇高嘅,教主定聖母定娘娘呀
人人價值觀唔同,我覺得同ex有聯絡唔係問題,同時我都唔係雙標,我接受到佢都咁做,對我嚟講咪係讓步
你唔適合佢,佢亦唔適合你,唔好當局者迷喇,分手啦,拖落去只會浪費大家青春
好心你無撚改變過就收皮啦
咪撚以為開post係咁數臭自己條女就有人會同你圍爐啦
講到自己幾咁委屈
由頭到尾都唔知自己衰乜柒
踩撚哂界都唔撚知
比哂建議你就剩係識駁嘴
明眼人都知你同ex唔斷聯想食回頭草
對你好重要呢d垃圾籍口就收返埋啦呃細路仔咩
同ex打機重要過條女感受

一係你就好撚細個
一係你就戇鳩賤男黎
諗野咁撚幼稚 仲話想同條女有將來行落去
學識尊重另一半感受呢d基本野先講啦
屌你老母
⋯⋯
講真樓主
你條女又拜金(雖然唔好名牌有時又會主動俾返錢)
又唔體諒你有社交(雖然照俾你哋打機只係唔同ex私下聯絡就得)
我係你一定就飛撚咗佢架喇
你啲兄弟都心痛你同啲咁嘅女人拍拖啦
唔好傷害自己
You deserve better bro
佢會以為我唔出聲任屌係我體諒緊你
但唔覺得個問題係自己製造出嚟
你快d幫佢諗d新理由
屌數撚緊你條女屌緊你條女臭雞㗎嘛,你做乜鳩
好想知呢啲係性格,定智商問題

正常思辯同logic點解佢無
係,我都好同意你
而家你條女唔肯讓步正一死港女嚟
你快啲分手,搵個襯得上你嘅女仔
佢成日講「你咁做我會唔開心」「你又侵犯我底線」

係咪指 ex嘅嘢
痴線又黎
未俾人鬧過?
你ex係你維繫朋友兄弟關係嘅橋梁?
你地襟兄弟黎架?
係咪個個屌過你ex
平時靠討論幾時屌 點樣屌你個ex 黎做感情維繫?
個group冇ex會散咁
珍,我都覺得條女唔deserve樓主咁好嘅男仔樓主唔好委屈自己啊,快啲飛撚咗條臭雞佢
懷疑樓主m底鐘意俾人屌
幫條賤種答

唉吔,唔講啦,總之係啲小事,不足掛齒,唔自爆啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞