連登巴膠戰鬥民族屌老九紅蛋暨老九倒轉行電車軌專區

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
RK4220@203C
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1024130
九巴88開辦消息

生效日期: 2017年7月9日
中秀開:
星期一至五
0530-0000/6-15分
星期六及假日
0530-0000/20-30分

大圍開:
星期一至五
0530-0030/8-15分
星期六及假日
0530-0030/20-30分

有乜理由88會平過88x差唔多成$3

88X太貴姐

又貴又疏

返工時間大把人俾多$3 換有位坐

我坐足年幾 , 80x 返工時間等到發火

88x 一個好例子 開托客源 定點 直接 同執死雞 救命車一部
UD5851@249M
一係就冇車到,一黎就黎4部車
88中秀用邊條坑?
3601@796X
http://www.kmb.com.hk/chi/pdf/route_88_Leaflet.pdf

結果都係停沙市

好事嚟
回程唔停其實極倒米
http://www.kmb.com.hk/chi/pdf/route_88_Leaflet.pdf

結果都係停沙市

好事嚟
回程唔停其實極倒米

來回應該都停

結果都係停沙市

好事嚟
回程唔停其實極倒米

來回應該都停

去程就由佢啦始終而家沙市都爆
落雨嚟講就真係69M dafa is good
終於坐到AMNF
好臭

上斜俾四波蛋爬

俾蛋爬,行車果陣應該好靜

下層都幾易聽到引擎聲
不過平路都爬兩架西瓜波,上斜爬1架老闆

本身已經少20匹,仲要比人執過慳油tune,已經做唔到好似一哥岩岩落地表現

依家d新男人架架都係咁
3601@796X

今朝796P之後tup調景嶺
SF3341@38 [加班車]
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1024130
九巴88開辦消息

中秀開:
星期一至五
星期六及假日

大圍開:
星期一至五
星期六及假日

88X太貴姐

又貴又疏

88x 一個好例子 開托客源 定點 直接 同執死雞 救命車一部

不能同意更多
80x 返工時間基本上過左沙乙博就爆
特班乙明坐滿九成,沙角頂閘,崗背街睇彩數
至於放工有車嚟都係會幫襯88x,快起上嚟可以快80x 10分鐘
JE1262@46X
行車好定冇咩點拋

JN1566@46X
上城隧斜加速到50左右,上到頂都冇咩點跌
將軍澳隧道好似開彩
將軍澳隧道好似開彩

三車連撞 起動東九龍
九巴88開辦消息

中秀開:
星期一至五
星期六及假日

大圍開:
星期一至五
星期六及假日

88X太貴姐

又貴又疏

不能同意更多
至於放工有車嚟都係會幫襯88x,快起上嚟可以快80x 10分鐘

王屋區區議員好似叫過運吉署落區睇頂閘問題
將軍澳隧道好似開彩

開咗三四個字左右,不過好似唔止一單,入隧道道前塞,入咗又塞過

利申,坐緊E22A,已經坐咗兩個鐘
終於坐到AMNF
好臭

上斜俾四波蛋爬

俾蛋爬,行車果陣應該好靜

下層都幾易聽到引擎聲
不過平路都爬兩架西瓜波,上斜爬1架老闆

本身已經少20匹,仲要比人執過慳油tune,已經做唔到好似一哥岩岩落地表現

依家d新男人架架都係咁

絕大部分都係,同埋好多司傅話唔慣神龍擺尾

88X太貴姐

又貴又疏

不能同意更多

有呀, 黎梓恩議員
將軍澳隧道好似開彩

開咗三四個字左右,不過好似唔止一單,入隧道道前塞,入咗又塞過

利申,坐緊E22A,已經坐咗兩個鐘

蘋果:8車串燒

88X太貴姐

又貴又疏

不能同意更多

有呀, 黎梓恩議員

果日我等 83s時睇左一陣
7點半左右, 似 d人唔願上車先有留後

當然其他日子我都見過真頂閘既 80x
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞