連登巴膠戰鬥民族屌老九紅蛋暨老九倒轉行電車軌專區

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

青山仲有無位啊
8465@681 大老山轉車站沙田方向壞車

成車客無得過車咁嘅款
九巴返馬鞍山 89D 85X嗰啲唔肯俾佢過客
新巴682經過又係停都唔停直接過
到後車681係九巴頂閘又唔過得

呢個情況可以點真係只可以等城巴後車到/等廠派空車?

岩岩見8465返到新港城 但架車走個陣仲有幾個客係車上

有次682返馬鞍山係濱景壞冷氣 新巴司機照截九巴車而又畀我地上
巴士公司正常有無咩指又引講依類問題

渣到正, 要記數
mark 低時地人, 過左幾多咸魚 同埋車費

試過城巴681係大老山管道壞車 隧道職員截停74X 75X叫班客出左去先再轉車 但係就放哂89D 286M走 最後出到去轉89D 同司機講過係681過車 佢話城巴壞車關我咩事 當然最後都係無俾錢轉車

青山仲有無位啊

成唔成功
下星期四至71港島交通應該死哂

尤其灣仔北

灣仔北x 灣荃藍隧4399白頭伯伯似秋本咁碌車x 改行慢到嘔既紅隧=

上次張大人去澳門,我過去香港避開3日
今次會唔會到你地過黎澳門避習

宅係屋企唔出街算

無得走雞
雜種參觀石崗軍營

佢會荃錦劈入去定係三號幹線兜入去呢

三幹~錦田新路(不入錦田市)
下星期四至71港島交通應該死哂

尤其灣仔北

灣仔北x 灣荃藍隧4399白頭伯伯似秋本咁碌車x 改行慢到嘔既紅隧=

上次張大人去澳門,我過去香港避開3日
今次會唔會到你地過黎澳門避習

無假期x $
有我都想返嚟

城巴靚女車長唔慢喎手車

之前有人話佢一有ras就揸得好慢

捕佢~!
城巴靚女車長唔慢喎手車

之前有人話佢一有ras就揸得好慢

捕佢~!

我要高壯站長姐姐
曾壁山支燈做乜撚野?又較到唔順燈,又取消左支左轉揹仔燈

青山仲有無位啊

佢不嬲九唔搭八
https://www.facebook.com/LandTransportGuru/photos/a.1493544967547778.1073741828.1438019176433691/2003297843239152/?type=3&theater
man?
不過睇車頭唔似a95

直梯網fb話星洲有同類

膠talk講話會有2部B9TL會用Gemilang車身
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1022692

AVBGU?

星洲幼a柱好睇好多喎

最好睇係痴返個風紀帶水牌上去

馬鞍山食開屎
大老山見到架88R車頭貼住張"本車不設企位" 新政策?

架車好似係22xx
大老山見到架88R車頭貼住張"本車不設企位" 新政策?

架車好似係22xx

架車係直頭唔準企人,坐滿即開

改完之後87D最順燈 停完福安岩岩好頌安枝燈轉綠 之後耀安枝燈又係綠
架電車色Facelift又幾型仔
ETA準繩度真係每況愈下
一係就仲顯示緊三四分鐘但架車已經到站
一係就到達咗十年架車都無影
架電車色Facelift又幾型仔

一定要手髹漆油墨綠色落去

成唔成功

四美街落截到尾二車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞