連登巴膠戰鬥民族屌老九紅蛋暨老九倒轉行電車軌專區

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
搭緊296c返屋企
個巴士佬個樣仲後生過我
連71K都轉大埔太和係做乜鳩屌你區內線架

統一化啫

統一化啫

懷疑佢之後要

大埔 富亨 71A
大埔 富亨 71B
大埔 富善 71S
大埔 廣福 71S
大埔 三門仔 74K
大埔 大美督 75K

連 AMS 都同老九合作埋搞埋轉乘
痴撚線

一蚊 免費丫笨
我地黃橙孭少啲

巴打完美演繹柴小心態: 唔撚想做你生意, 最好咪撚搭等我可以執柒咗佢唔洗做

依家輪到黃橙先係原罪呀
總之冇車就一定係專登唔開車玩9班魚

其實幾時開始兩岸公司身份形像調轉晒

寶輪人工加幅繼續跑輸創富同通脹
KW9938@40
同一個卡佬四日第四次

依家d歐三躉表現好似真係弱哂
好多歐二躉晚年上龍翔道斜仲可以keep住3x,最勁嘅上到40km/h
但依家歐三躉得30左右
唔知係咪40或者L廠果批先係咁
KW9938@40
同一個卡佬四日第四次

好多歐二躉晚年上龍翔道斜仲可以keep住3x,最勁嘅上到40km/h
但依家歐三躉得30左右

L廠特別係以前掛118個堆真係行到虧哂
痴撚線

一蚊 免費丫笨
我地黃橙孭少啲

巴打完美演繹柴小心態: 唔撚想做你生意, 最好咪撚搭等我可以執柒咗佢唔洗做

依家輪到黃橙先係原罪呀

唔知邊年柴小有高層俾老九搶走左之後
然後再加何達文走埋
即刻唔同晒

老九以前係放棄狀態
以加價同cut線為目標

何達文走真係一個轉捩點
印象中老九被讚都係佢走咗之後嘅事
KW9938@40
同一個卡佬四日第四次

但依家歐三躉得30左右

L廠特別係以前掛118個堆真係行到虧哂

KU6395啱啱掛40果陣我搭過唔錯
不過都起碼成年,唔知依家點
LN5806@249X
今晚上英文堂上到一半由D block衝去A block點另一科個名再由A block行番去D block上埋剩低既英文堂,完左又要上番另一科剩低八分鐘既堂

myportal 點撚樣編堂。。。

又雨宮天

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1060616950736499&substory_index=0&id=329218080543060
電車200蚊月票
起碼要搭八十幾程先回到本

不嬲都有
以前$170
痴撚線

一蚊 免費丫笨
我地黃橙孭少啲

依家輪到黃橙先係原罪呀

of coz 寶輪大法好
創褲最無恥
架啦
哈哈哈

sinopec
痴撚線

一蚊 免費丫笨
我地黃橙孭少啲

依家輪到黃橙先係原罪呀

管生呢
痴撚線

一蚊 免費丫笨
我地黃橙孭少啲

依家輪到黃橙先係原罪呀

唔知邊年柴小有高層俾老九搶走左之後
然後再加何達文走埋
即刻唔同晒

老九以前係放棄狀態
以加價同cut線為目標

何達文走真係一個轉捩點
印象中老九被讚都係佢走咗之後嘅事

2012年本年鑑, 何達文篇訪問短到無倫兼唔深入, 冇以前訪問沈乙紅/ 雷普照咁好睇
痴撚線

一蚊 免費丫笨
我地黃橙孭少啲

依家輪到黃橙先係原罪呀

管生呢

未落實。。。
PE3529@265M
啱啱好最後一個位
新巴8號做乜嘢脫咗兩班

統一化啫

懷疑佢之後要

大埔 富亨 71A
大埔 富亨 71B
大埔 富善 71S
大埔 廣福 71S
大埔 三門仔 74K
大埔 大美督 75K

on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞