連登巴膠戰鬥民族屌老九紅蛋暨老九倒轉行電車軌專區

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

四方鐘燈無件咩 ? 要用呢d 細燈 ?
新巴 8H 擬月底開線
https://www.facebook.com/groups/804912852879212/permalink/1377877115582780/

係邊條線抽車

2A同82各三架

又2A
依家等佢已經

82覺得還好,試過係維園睇住架2走左,就等2a,點知第2架2黎到都無2A
都唔知力保左d咩
新巴 8H 擬月底開線
https://www.facebook.com/groups/804912852879212/permalink/1377877115582780/

係邊條線抽車

2A同82各三架

又2A
依家等佢已經

多謝禮義廉啦
係佢地話要開條咁嘅線嫁

都唔知邊個會係柴灣坐佢出黎
除左掠水都唔知有咩用
3架102 先黎1架118 係咩玩法 (2線都係九記時段) 港島方向

九記時段,3架咪算少

期間有2架新記112 九記171 城記117 偏偏就冇118

九記時段嘅118 都唔明點解開得咁疏

九記時段118 is trash

新巴905 九巴118 再加970/X

[member]會唔會係因為尋晚和尚仔單嘢搞到好似獲嘉之亂咁提早左[/me mber]

屌手殘
3架102 先黎1架118 係咩玩法 (2線都係九記時段) 港島方向

九記時段,3架咪算少

期間有2架新記112 九記171 城記117 偏偏就冇118

九記時段嘅118 都唔明點解開得咁疏

九記時段118 is trash

新巴905 九巴118 再加970/X

垃圾三寶
新巴 8H 擬月底開線

係邊條線抽車

2A同82各三架

又2A
依家等佢已經

82覺得還好,試過係維園睇住架2走左,就等2a,點知第2架2黎到都無2A
都唔知力保左d咩

Round 2

其實而家銅上紅van多唔多客

落到大埔仲有好多位坐

N969翻版

N969係經青公長, N373沿路直線上加幾個站好合理

田北辰有冇邊樣掂? (除咗 9up 9ff 巴士鐵路)

5C 就黎全 MMc
I68R
只開書展兩晚,灣仔北單向往元朗西
今日坐來坐去都係坐中部5608

290A

290A

幾時多咗個站灣

290A

幾時多咗個站灣

好唔順路喎

290A

幾時多咗個站灣

嗰個好似係98A/296A用
佢哋去咗邊呀

Round 2

成$40要經大埔又真係過份

Round 2

其實而家銅上紅van多唔多客

落到大埔仲有好多位坐

出港島梗係好多位啦
夜晚有幾多個出港島

夜晚元屯紅頂包車直通朗豪坊/佐頓道仲得
灣仔上水,車頭上水ok 既,唔使等好耐

丹記廠商預計只能用13年

咁人地預你會做COF玩耐D
但對面海城巴係N年前同政府講慳錢唔撚做COF
而政府又真係聽佢講,專利公司唔駛做
所以而家堆車玩到18, 19年真係靠廠商本身設計

比著係大陸車,玩到十年真係偷笑

唔知嶼巴新城堆青年可以行到幾耐

據聞新城堆青年已經問題多多所以先轉買e200?

喺外國坐benz citaro好鬼正, 裝工靚不在話下, 最正係有返咁上下車齡都好有力, 起步強烈推背, 上斜勁輕鬆 只係當架巴士剎車個水箱就喺度鳩叫, 類似歐三B9咁
不過香港應該無咩機會買

新巴有幾部廢青擺多過行
E200用得嘅話應該劏得

新巴嗰幾部廢青因咩事擺多過行?

唔該哂巴打

丹記廠商預計只能用13年

咁人地預你會做COF玩耐D
但對面海城巴係N年前同政府講慳錢唔撚做COF
而政府又真係聽佢講,專利公司唔駛做
所以而家堆車玩到18, 19年真係靠廠商本身設計

比著係大陸車,玩到十年真係偷笑

唔知嶼巴新城堆青年可以行到幾耐

據聞新城堆青年已經問題多多所以先轉買e200?

喺外國坐benz citaro好鬼正, 裝工靚不在話下, 最正係有返咁上下車齡都好有力, 起步強烈推背, 上斜勁輕鬆 只係當架巴士剎車個水箱就喺度鳩叫, 類似歐三B9咁
不過香港應該無咩機會買

香港可以買平治Atego-1018中型貨車陣黎砌中型巴士

開放式車尾, 隨意上落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞