連登巴膠戰鬥民族屌老九紅蛋暨老九倒轉行電車軌專區

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
新巴E200已到港
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1023567&extra=page%3D1&mobile=2
由於今晨(1/7/2017)968開始提免費電車轉乘優惠,所以部份MMC車輛已經加設「免費電車轉乘」字句.
roadshow芒得返個九巴logo
屌你老味71K又爆車頂閘
roadshow芒得返個九巴logo

播北泡洗腦歌。。。
新巴E200已到港

已壞車
新巴E200已到港

已壞車

會唔會快咗啲
btw尾牌好似置左?
我發覺我0940係楓樹街上87B, 永遠都因為窩仔街站上客/ 之後停紅綠燈, 搞到慢過由窩仔街轉出黎既 86A上白田。

想無縫轉乘, 一定要頭位落車兼搏行人綠燈跑去美盛樓
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1023567&extra=page%3D1&mobile=2
由於今晨(1/7/2017)968開始提免費電車轉乘優惠,所以部份MMC車輛已經加設「免費電車轉乘」字句.

九巴app 都加左logo 係建議轉乘站隔離
屌你老味71K又爆車頂閘

竟然會頂閘
LL 3418 @ 299x
係唔係第一次出十二米尾軸車行西沙路

old news is...
新巴E200已到港

已壞車

會唔會快咗啲
btw尾牌好似置左?

撞爛埋

唔係好耐之前已經有ATE行過喇咩

我相信佢有潛質升柴

咁到做得新聞

我相信佢有潛質升柴

冇學歷既話升唔到吧

咁到做得新聞

東方係咁㗎啦戇鳩鳩嘅

尾軸車喎 之前起碼出過一次膠豬

尾軸車喎 之前起碼出過一次膠豬

睇漏眼 自膠

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞