連登巴膠戰鬥民族屌老九紅蛋暨老九倒轉行電車軌專區

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
下星期四至71港島交通應該死哂

尤其灣仔北

灣仔北x 灣荃藍隧4399白頭伯伯似秋本咁碌車x 改行慢到嘔既紅隧=

上次張大人去澳門,我過去香港避開3日
今次會唔會到你地過黎澳門避習

宅係屋企唔出街算

無得走雞
雜種參觀石崗軍營

佢會荃錦劈入去定係三號幹線兜入去呢
其實隻華夏神龍究竟係乜牌子黎

我都叫做呢行一段唔短時間,真係聽都未聽過呢個名,就算係大陸都係

山東
都唔明大昌行代理埋d咁既野

我真係要查下字典先肯定呢隻字點讀
仲有,一間廠要山寨到點既情況,先會連官網都搵唔到

山東佬⋯⋯伏味濃

689都好似係山東人

即係黃海,中通既親戚
話說一汽解放貨車係大陸野黎講係咪都唔係好野 香港無人賣

大陸野 有東風 jac 重汽 仲未夠呀

我都叫做呢行一段唔短時間,真係聽都未聽過呢個名,就算係大陸都係

山東

山東佬⋯⋯伏味濃

689都好似係山東人

即係黃海,中通既親戚

jac得個抄字 都唔知佢做乜 唔入慶鈴入佢又唔奇怪
重汽好似係後起之秀?
東風同解放應該係最標誌性
同埋最影響市容

尤其灣仔北

灣仔北x 灣荃藍隧4399白頭伯伯似秋本咁碌車x 改行慢到嘔既紅隧=

無假期x $
有我都想返嚟

山東

山東佬⋯⋯伏味濃

689都好似係山東人

即係黃海,中通既親戚

重汽好似係後起之秀?
同埋最影響市容

咩牌子

山東

山東佬⋯⋯伏味濃

689都好似係山東人

即係黃海,中通既親戚

重汽好似係後起之秀?
同埋最影響市容

咩牌子

一汽解放faw

山東

山東佬⋯⋯伏味濃

689都好似係山東人

即係黃海,中通既親戚

重汽好似係後起之秀?
同埋最影響市容

咩牌子

一汽解放faw

東風個樣好似日產柴油大實力
ATH1@269C
5553@沙田
今日有活動咩?
定係又試下路?
5553@沙田
今日有活動咩?
定係又試下路?

科學園有電動車活動 老九BYD會出席
btw有五毛搞事
https://www.facebook.com/plaxtonlbuspage/photos/a.459562364081470.93602.459548207416219/1357647240939640/?type=3&theater

尤其灣仔北

宅係屋企唔出街算

無得走雞
雜種參觀石崗軍營

無錢買船飛
做懦夫保鐵算
http://www.imgrum.org/media/1292846108578387605_235957299
睇睇下ig見到
唔知廠長有生之年有冇機會實現到

山東

山東佬⋯⋯伏味濃

689都好似係山東人

即係黃海,中通既親戚

重汽好似係後起之秀?
同埋最影響市容

咩牌子

一汽解放faw

東風個樣好似日產柴油大實力

富豪集團有東風50%股份
5553@沙田
今日有活動咩?
定係又試下路?

科學園有電動車活動 老九BYD會出席
btw有五毛搞事
https://www.facebook.com/plaxtonlbuspage/photos/a.459562364081470.93602.459548207416219/1357647240939640/?type=3&theater

蝗咬蝗
LS996@49X
LS996@49X

今朝坐呢架車d 冷氣凍, 幾好
LS996@49X

遇着個慢慢揸carlo去到新城市俾KU9092高速抽頭過埋
5553@沙田
今日有活動咩?
定係又試下路?

頭先見到佢行682
紅蛋今日首航未?
有冇巴打知喺景隆街上N8P可唔可以直接搭返柴灣
荷蘭仔復出
是日行2B
ATH TA2344@269C
LS996@49X

琴日47X坐中呢架唔涼
ATH TA2344@269C

it just a mmc
ATH乜@269C
喺對面線都望到車上一堆巴膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞