連登巴膠戰鬥民族屌老九紅蛋暨老九倒轉行電車軌專區

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
膠talk又怨婦式咬新城

新城乃原罪

點解18X仲留到今時今日
去問民建聯班仆街陷家產啦

新城班死忠好快就拖埋金巴落水架喇

黃橙D濕鳩野係抵屌
但係班中巴膠鳩吹到有幾多野係真?
有車有人班佬MBTB唔過鐘拿拿臨掟出街做生意啦
今時今日有冇可能on9到特登tup哂d車同人晌站頭唔開車玩鳩班咸魚呀

我自己都住南區, 新城差係無可否認
但邊有膠talk班人講到咁撚誇張, 日日都post話自己等新城等左好耐乜乜乜
想問下,上水搭279X轉M線出荃灣,
車程大約幾多

9個字內,點都快過278X
想問下,上水搭279X轉M線出荃灣,
車程大約幾多

9個字內,點都快過278X

thanks

新城乃原罪

黃橙D濕鳩野係抵屌
今時今日有冇可能on9到特登tup哂d車同人晌站頭唔開車玩鳩班咸魚呀

但邊有膠talk班人講到咁撚誇張, 日日都post話自己等新城等左好耐乜乜乜

B8L改掛290/A?

邊度消息

唔知你邊到消息
我聽翻黎就市區流水線黎

又1A ?

🤔直角廠嫁應該
頭盔 聽翻黎 又唔係我話事

鍾立志唔係好似退咗休咩?
點解佢而家又揸番72?

新城乃原罪

黃橙D濕鳩野係抵屌

好老實講, 南區線, 日日同香港仔隧道打大佬, 你想新城點做, 多人搭既線, 好老實, 我覺得已經做得唔錯, 171(打兩個大佬) 都好少脱班, 592 , 970/x都算係咁啦
74X大埔中心一次過開兩部
AVD1@72
AVD1@72

秋本今朝係咪開佢第一單返太和? 頭先我又見你開72 03車出長沙灣喎?
AVD1@72

上次開到跪左

新城乃原罪

黃橙D濕鳩野係抵屌

尋日龍仔行106上演巴敗藍灣之亂?

因此荔廠落禁令唔再俾短龍過海

https://www.facebook.com/hkitalk.net/posts/1495822353771584

記得睇埋回應
LD9148@243M
JE1695@49X
尋日龍仔行106上演巴敗藍灣之亂?

因此荔廠落禁令唔再俾短龍過海

https://www.facebook.com/hkitalk.net/posts/1495822353771584

記得睇埋回應

又係佢
真係好乞人憎
TWL開彩
老九好快手

新城乃原罪

黃橙D濕鳩野係抵屌

黎黎去去都係屌18/P/X 720
黃橙呢樣最抵屌冇得駁丫嘛
跟住拉埋d本身十鳩幾分一班既104 113 904 905 914出黎屌
之後流水線2A 10仔都拉埋落水
最後班中巴膠出埋黎
打哂飛機話廿鳩幾年前企電車路叫廿飛唔駛等
依家連中巴都不如

Round 2
89出AVC
冇加班車牌
AVD1@72

上次開到跪左

今日有開呢架 神獸車黎

JM3592@290A
AVD1@72

上次開到跪左

今日有開呢架 神獸車黎

感覺如何

Round 2

其實而家銅上紅van多唔多客

Round 2

其實而家銅上紅van多唔多客

落到大埔仲有好多位坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞