連登巴膠戰鬥民族屌老九紅蛋暨老九倒轉行電車軌專區

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
晨咁鳩早搭792M入西貢唔會冇位坐啦掛
邊條撚屌寫時間表,開05 25 45咁撚on9

丹記廠商預計只能用13年

咁人地預你會做COF玩耐D
但對面海城巴係N年前同政府講慳錢唔撚做COF
而政府又真係聽佢講,專利公司唔駛做
所以而家堆車玩到18, 19年真係靠廠商本身設計

比著係大陸車,玩到十年真係偷笑

唔知嶼巴新城堆青年可以行到幾耐

據聞新城堆青年已經問題多多所以先轉買e200?

喺外國坐benz citaro好鬼正, 裝工靚不在話下, 最正係有返咁上下車齡都好有力, 起步強烈推背, 上斜勁輕鬆 只係當架巴士剎車個水箱就喺度鳩叫, 類似歐三B9咁
不過香港應該無咩機會買

青年?不了

絕大部分青年都有裂陣問題
KP6560@290

喺外國坐benz citaro好鬼正, 裝工靚不在話下, 最正係有返咁上下車齡都好有力, 起步強烈推背, 上斜勁輕鬆 只係當架巴士剎車個水箱就喺度鳩叫, 類似歐三B9咁
不過香港應該無咩機會買

新巴有幾部廢青擺多過行
E200用得嘅話應該劏得

咁鄉土果件支那賤種三級警司點算
成日話富豪大法好,但有冇諗過工程部感受

咁除左熱車整唔到同引擎室無位做嘢之外
咁富豪都算係咁

起碼唔駛MAN A95咁
整少少嘢都要抬偈先做到咁大陣象先

一望mmc同B9 我都寧願整mmc
B9其實同A95一樣 預你抬偈做
係香港唔可以咁做 要行到死先抬

傳說金公司高層去過德國俾意見 無人理?

其實係德國佬想做香港生意,點知金公司比完意見,之後又落咗唔夠3位字數訂單

vw果二兄弟真係犯賤
學吓個同鄉咁及早抽身先係正路

站站停
好惡頂

點解會有廢老成部買餸車托上上層
有無車長巴打講下蛋同mmc兩種波箱general表現?

同你地鍾意點配搭

聽過好多人都鍾意MMC多過B9,原因係橙蛋比油遲緩,四個字力不從心

同埋今代仲有一個大問題,轉向仲差過上一代,有朋友仔揸土瓜灣線,佢直頭話中橙蛋真係唔好預可以急彎劈住入

土瓜灣見好多
6C啱啱先換好多uv強
作為乘客部車好唔好整 who fucking care
最緊要好坐

西瓜波坐感垃撚圾
118 常客表示唔係坐到西瓜波已經好開心

而家118仲多唔多雞行

而家暑假難講,一到暑假好中就算weekdays都好多人朝早入西貢玩,睇彩數
非學校假期都會坐滿窗邊,一大班調景嶺人搭去ust

同你地鍾意點配搭

聽過好多人都鍾意MMC多過B9,原因係橙蛋比油遲緩,四個字力不從心

同埋今代仲有一個大問題,轉向仲差過上一代,有朋友仔揸土瓜灣線,佢直頭話中橙蛋真係唔好預可以急彎劈住入

土瓜灣見好多
6C啱啱先換好多uv強

唔係話扭唔到,係唔夠MMC咁得心應手
最緊要好坐

西瓜波坐感垃撚圾

而家118仲多唔多雞行

無以前咁多,自從佢地上掛荃灣線之後

不過呢款係福利車,當時掛緊72可以一日壞幾次,最誇張係一出廠行咗無幾耐已經話水箱過熱

btw 佢都係咁多款直梯車中上斜你會覺得佢越上越有力
最緊要好坐

西瓜波坐感垃撚圾

而家118仲多唔多雞行

不過呢款係福利車,當時掛緊72可以一日壞幾次,最誇張係一出廠行咗無幾耐已經話水箱過熱

唔怪得佢話坐唔中西瓜波已經好開心
118真係冇乜富豪
JZ5663@284
UR2696@249X
落樓就好L大雨,出到新城巿停雨
老九app瘋狂彈
290換走富豪係車長port 車!?
老九app瘋狂彈

我clear app data再開就無事
[有片] shitty學生係巴士上層嗌莊係咪弱智
https://lihkg.com/thread/305994/page/1?ref=ios

租架非轉去玩都要俾人屌
老九app瘋狂彈

我clear app data再開就無事

會唔會個資料庫又變追舊?

不過香港應該無咩機會買

香港可以買平治Atego-1018中型貨車陣黎砌中型巴士
最緊要好坐

西瓜波坐感垃撚圾

而家118仲多唔多雞行

唔怪得佢話坐唔中西瓜波已經好開心
118真係冇乜富豪

同埋比多張圖大家參考

金雞呢款車你死谷都無用,基本上過1400轉扭力不升反跌

同你地鍾意點配搭

其實喺呢度屌慘蛋已經屌到化撚咗
仲有不孝教主話揸B9同揸牛肺龍差唔多

我冇咁講過

係喎真係我記錯

BE唔係嘔4

BE全部係06年10月後 根據政府定立的歐盟商用車屠殺計劃 凡06年10月後首次登記之商用車輛 即使引擎係歐3甚至歐2 都當係歐4 所以BE做陽光開蓬都可以冇死期

不過香港應該無咩機會買

新巴有幾部廢青擺多過行
E200用得嘅話應該劏得

拎黎做水車銀車囉。。。
尋日龍仔行106上演巴敗藍灣之亂?
想問下,上水搭279X轉M線出荃灣,
車程大約幾多
膠talk又怨婦式咬新城

新城乃原罪

點解18X仲留到今時今日
去問民建聯班仆街陷家產啦

新城班死忠好快就拖埋金巴落水架喇

黃橙D濕鳩野係抵屌
但係班中巴膠鳩吹到有幾多野係真?
有車有人班佬MBTB唔過鐘拿拿臨掟出街做生意啦
今時今日有冇可能on9到特登tup哂d車同人晌站頭唔開車玩鳩班咸魚呀

我自己都住南區, 新城差係無可否認
但邊有膠talk班人講到咁撚誇張, 日日都post話自己等新城等左好耐乜乜乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞