連登巴膠戰鬥民族屌老九紅蛋暨老九倒轉行電車軌專區

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

已被起底

第一張圖一定唔知佢叫咩名啦

咁做老豆都得, 冇家教
AMC1@
JR5856@298E
環保大道唔知撞咩車,
上下層大銀幕碎裂
AMC1@

一定頂撚哂閘
AMC1@

一定頂撚哂閘

平時出大車 葵芳未到都滿
仙氣女車長手車咁鬼快嘅
仙氣女車長手車咁鬼快嘅

唔係好碌咩
仙氣女車長手車咁鬼快嘅

唔係好碌咩

可能人地m come

我琴日都話拍得住其他柴小城巴司傅
仙氣女車長手車咁鬼快嘅

唔係好碌咩

可能人地m come

隨左東廊佢轉落北角前cut 3線怯之外
其餘都快
仙氣女車長手車咁鬼快嘅

唔係好碌咩

可能人地m come

除左東廊佢轉落北角前cut 3線怯之外
其餘都快
紅強 28/6 首航 1A 960 978
仙氣女車長手車咁鬼快嘅

唔係好碌咩

我都以為係, 點知係藍灣一鬆手掣就劈住出路口
JX6690 @

碌到嘔
LN5806@249X
今晚上英文堂上到一半由D block衝去A block點另一科個名再由A block行番去D block上埋剩低既英文堂,完左又要上番另一科剩低八分鐘既堂
潘朵拉之星不死
豪邁45替第5隻腳係7號馬

另外 站頭群組流傳我升級 仲有埋通告添
JX6690 @

碌到嘔

林伯手車無得頂
同前車相距廿分鐘...
LN5806@249X
今晚上英文堂上到一半由D block衝去A block點另一科個名再由A block行番去D block上埋剩低既英文堂,完左又要上番另一科剩低八分鐘既堂

巴打知唔知上繁249X全程幾耐時間?
LN5806@249X

往青衣方向
LN5806@249X

往青衣方向

50-60分鐘左右
LN5806@249X

往青衣方向

50-60分鐘左右

以我所知
沙市開,30-35分鐘到美景,落埋青衣站45-50分鐘到
LN5806@249X

往青衣方向

50-60分鐘左右

以我所知
沙市開,30-35分鐘到美景,落埋青衣站45-50分鐘到

以前坐開7點45分班車
8點20分就到美景,行到去青大D Block果邊啱啱好開始上堂
唔記得咗40已經唔經大河道結果要富華街落車
潘朵拉之星不死
豪邁45替第5隻腳係7號馬

另外 站頭群組流傳我升級 仲有埋通告添

唔洗黑白相
Btw升級?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞