連登巴膠戰鬥民族屌老九紅蛋暨老九倒轉行電車軌專區

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
大欖直路都可以撞車

好好彩終於有次出門口之前有交通消息睇

轉唔轉廠

富豪東方
我唔想要部315啦
想放出去又俾班員工價做撚爛晒個市
原價都做唔返

轉唔轉廠

過黎水廠

小弟想向各位巴打請教一下, 新城係唔係真係膠托班友講到咁差.
皆因小弟因為讀書已經離開香港幾年, 唔知新城依家服務質素如何.
印象中西港島線通車前新城服務都唔算差, 至少堆流水線例如1, 2A, 5B, 10都唔會成日俾人話脫班, 我重記得我個朋友話由銅鑼灣返西灣河搭2A唔搭地鐵, 因為當時2A好密.

所以想請教各住巴打
總體上, 等新城車係唔係等得耐過以前 / 西港島線通車前?
除左柴小線之外, 其他區既線係唔係脫班好嚴重?

膠托有條友係咁屌A22脫班, 但係我又覺得如果A22因為塞車致回唔切車, 藍田站都無其他車救A22, 脫班都唔係冇得解釋, 有錯請插

赤柱路線例如6, 6X, 63, 66, 260脫班頻唔頻密?

過海線又如何?

麻煩各位巴打

流水線站多燈位多,班次不穩係正常
佢地成日冇車,豬紙寫5-8分鐘
上落客耐d ,停多兩支燈,都拖卡啦
班人只見等車耐,不見拖卡

A22 沿線都係塞車熱點
佐敦,土瓜灣,九龍城迴旋處,觀塘道
接近尾車時間可以一個鐘頭由機場到藍田
根本係塞車搞到脫班
A22 脫班有咩車救?
A29,E22,E22A 大家行差不多既路
唔通斬一班去救,E22 又唔使開?
斬A29P 去救囉

赤柱大時大節都塞車冇車返
路就得一條,要死一齊死
係有時要犧牲灣仔黃泥涌
保住260 維持有限度服務(掠水)
不過私牌都要塞返出黎
有生意邊個唔想做

過海線真係一d d
聯營果d 就進取好多
因為要搶生意

最重要既一點
新城是原罪
老九永遠是對的

奉勸你一句,上膠托勿認真

膠talk班中巴膠不嬲都有咁大吹咁大架啦
仲有北角嗰條撚屌
冇左條118一直吠到依家

不過班高層on9就真嘅
做到野嗰班過哂金公司
淨低嗰班垃圾淨係識縮數cut車cut時

唯一希望allin嗰套ETA可以做得好好睇睇

仲有濰河以南鄭至奸為左有得功課亂交 減少縮皮人手殺大量卡佬引致嚴重爆窿呢??

呢鑊野令我過鐘兩個字先開飯 所以1535長廣果班你預1550之前先返到

呢鑊野令我過鐘兩個字先開飯 所以1535長廣果班你預1550之前先返到

又話唔洗揸72

又話唔洗揸72

咪講左替休欠果一隻腳咪騎7號馬囉
係8號馬只有渣兜先有機會做
RH8025 RG3913 @297

富豪東方

全盛時期的tesla一星期內會有幾多單意外有份🤔

富豪東方

全盛時期的tesla一星期內會有幾多單意外有份🤔

點解咁都會炒左入去巴士站到
條蛋散未瞓醒

轉唔轉廠

過黎水廠

應該要行下流水啦
屌你老母,大老山三架277X都無一架大埔車

第四架共享大埔人榮耀

以前係北區群組度成日見到有人屌74X係咁有車嚟, 277X/E一架車都無, 而家風水輪流轉?

轉咗好耐啦
人哋上水而家全日過海都兩條
270B都就嚟全日
呢幾年北區啲巴士越開越多越開越密越開越齊
得大埔仲係碌柒咁

我唔介意舊車呀 有線有車就得
CCTVB

屌,六合彩又唔見我中。。。

仲撞到車尾唔知漏油定漏水。。。

小弟想向各位巴打請教一下, 新城係唔係真係膠托班友講到咁差.
皆因小弟因為讀書已經離開香港幾年, 唔知新城依家服務質素如何.
印象中西港島線通車前新城服務都唔算差, 至少堆流水線例如1, 2A, 5B, 10都唔會成日俾人話脫班, 我重記得我個朋友話由銅鑼灣返西灣河搭2A唔搭地鐵, 因為當時2A好密.

所以想請教各住巴打

膠托有條友係咁屌A22脫班, 但係我又覺得如果A22因為塞車致回唔切車, 藍田站都無其他車救A22, 脫班都唔係冇得解釋, 有錯請插

赤柱路線例如6, 6X, 63, 66, 260脫班頻唔頻密?

過海線又如何?

麻煩各位巴打

根本係塞車搞到脫班
A22 脫班有咩車救?
斬A29P 去救囉

路就得一條,要死一齊死
係有時要犧牲灣仔黃泥涌
不過私牌都要塞返出黎
有生意邊個唔想做

過海線真係一d d
聯營果d 就進取好多
因為要搶生意

最重要既一點
新城是原罪
老九永遠是對的

仲有北角嗰條撚屌

不過班高層on9就真嘅
做到野嗰班過哂金公司

膠talk有條友個個post都係屌新城

唔講唔知以為新城殺左佢全家

所以想請教各住巴打

過海線又如何?

麻煩各位巴打

根本係塞車搞到脫班
A22 脫班有咩車救?
斬A29P 去救囉

路就得一條,要死一齊死
係有時要犧牲灣仔黃泥涌
不過私牌都要塞返出黎
有生意邊個唔想做

過海線真係一d d
聯營果d 就進取好多
因為要搶生意

最重要既一點
新城是原罪
老九永遠是對的

仲有北角嗰條撚屌

不過班高層on9就真嘅
做到野嗰班過哂金公司

仲有班老屎忽中巴膠
周街打飛機都唔夠仲要亂9咁抽水

所以想請教各住巴打

過海線又如何?

麻煩各位巴打

根本係塞車搞到脫班
A22 脫班有咩車救?
斬A29P 去救囉

路就得一條,要死一齊死
係有時要犧牲灣仔黃泥涌
不過私牌都要塞返出黎
有生意邊個唔想做

過海線真係一d d
聯營果d 就進取好多
因為要搶生意

最重要既一點
新城是原罪
老九永遠是對的

仲有北角嗰條撚屌

不過班高層on9就真嘅
做到野嗰班過哂金公司

根本港島區就惡做過九龍新界 地鐵覆蓋率高 塞車問題嚴重搞到斷曬纜 不過新記啲濕鳩野的確係抵屌
屌你老母,大老山三架277X都無一架大埔車

第四架共享大埔人榮耀

以前係北區群組度成日見到有人屌74X係咁有車嚟, 277X/E一架車都無, 而家風水輪流轉?

轉咗好耐啦
人哋上水而家全日過海都兩條
270B都就嚟全日
呢幾年北區啲巴士越開越多越開越密越開越齊
得大埔仲係碌柒咁

我唔介意舊車呀 有線有車就得

快啲開屯門至大埔同tko至大埔線
啱啱坐完河蟹號返黎
啱啱坐完河蟹號返黎

TZ9363@49X
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞