移民英國既你住緊邊個城市?

1001 回覆
32 Like 110 Dislike
你朋友做agent?
咁有無咩意見除左Solihull 同sutton covefield (semi detached貴)
其他區有無比較好?我搵緊樓係B31, B23 同Sheldon 區
老一輩好多森林球迷
真心唔太好 日光日白town center 都周街homeless同醉酒佬 周圍都係塗鴉
佢係做manchester, 所以唔會幫到你. 我自己唔熟birmingham , 我估要呢度其他住birmingham 既人先會話到你知邊區好 (除左solihull 之外)

不過, 你租半年先試下會穩陣d. 即刻買其實好大risk.
啲樓搶到貴哂。新建三房半獨立屋過60萬鎊,痴乜線。
明年打算住Richmond
年尾留名
基層工都無?
想問下newcastle個邊係咪口音好難聽得明?而家周圍都搶貴哂,就來要越住越北,又要諗小朋友讀書,真心怕大左學哂d蘇格蘭口音
幾好 又近Birmingham
有無住Milton Kenyes分享下
個 vibe 幾好的但入市區有少少遠
咁癲
住london唔好?
人工高返d
咁多人
有d想過
唔想太過繁忙
Richmond 睇相幾靚,跑步又方便,租金又叫接受到
同時間都諗緊直接住London shared flat,但都要睇吓揾唔揾到工先得,我做緊it。

其實會唔會申請好簽證,之後就直接online 揾工 好啲?反正都可以zoom interview,知道左係邊返工,再租樓會穩陣好多
咁算啦,唔再諗搬去newcastle
leeds唔知會否好d, 放假過去住幾日探路先
Common > Broadway > West
可惜我住緊West Ealing
Canning Town
呢個排名係按咩排?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞