移民英國既你住緊邊個城市?

1001 回覆
32 Like 110 Dislike
保費已反映
我應該年尾去
zone 2/3 唔包水電唔包council tax
搞唔撚掂嘅地方
睇完你地講,solihull真係唔駛諗
有冇人喺chichester
幾好睇的而且免費入場
未到 google review 嘅 4.7/5 咁誇張,我會俾 4.5/5
的確有d 細 但感覺d 人都好nice 治安都唔差

第一次去英國已經係移民 比較唔到其他城市
IT 既主要都係london 同reading. London 內既唔會楂車, 亦唔會楂車番工. 係必定係地鐵火車個d. 睇 Lee station, forest hill, Charlton, Sydenham . Woolwich (只限新apartment 個頭, 其他地方好雜) 呢d 唔係校區, 2條友租無咁貴而治安好既地方

Reading 就直接係reading 搵.
咁點解第一次去英國就揀Bristol呢?
有朋友係個邊 又決定唔到邊個城市落腳先 就去個邊落住腳 起碼有照應
有冇swindon?
唔係讀city都唔會住果度. University of curry
當年住過一排, campus附近, 住緊果度既門口有人開槍唔記得有冇死人
我都係住火車站附近 同 附近番工

有緣見
Newcastle
落腳點好重要,唔識揸車最好㨂啲十分鐘步行大型超市嘅地方。如果有埋百貨公司、特賣場同家庭電器鋪就非常好。

自己開Google map睇吓你嘅落腳點附近有啲咩鋪頭。
我上面post jor tg id啊,有興趣add我一齊開個gp
M&S 旁邊個間? 淨間上網搵下有咩優惠先,香港停咁耐 冇做咁耐 ,頂唔順
已加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞