移民英國既你住緊邊個城市?

1001 回覆
32 Like 110 Dislike
好住呀 但要小心唔好住太近市中心
近B14好好多
樓都貴但就仲負擔到
半個鐘巴士出到New street station

YouTuber 成日死推個d都唔係真係講到咁好
同埋Solihull 其實都好大有d位都麻麻
Sutton Coldfield 都有個公屋區
我唯一一次撞到變態佬就係係Sutton
我zoopla 見到有近colebourne street, 果頭ok?
因為會睇sutton 個區既人既年齡層, 連登係絕無緊有. facebook d 移民group 就會多d 人講個度, 因為中年人為主. 我自己都有睇過sutton. 住黎講無撚得頂. 不過sutton 西邊治安麻麻地, 最好係sutton 南邊, 不過南邊既你無800k+ 係唔洗諗.
呢區超正!
我喺度住緊呀,放棄啦Solihull 除非你好有
Sutton 中規中矩幾好㗎
你買樓定租?
巴打你好啊! 我黎左冇耐,Woking有冇d咩活動group可以join?
千奇唔好

Yardley wood 好差
近high street 少少好好多

你可以睇下brandwood road以東
Brook Lane 以西

但小心Hollybank road 成條街都係公屋
呢頭越來越多香港人
好唔好住呀?
治安如何?
仲有central line
London!
生活精彩但步伐急促
沿線冇一個站平可能 west ham 除外
快得過香港
公道啲講咁都仲有一班人係T2/ bc過嚟嘅
可能佢唔係bno先咁講
LM
知唔知有冇birming tg gp可以join下
想識下人冇咁悶
其實差唔多 太耐冇返去唔記得喇
留喺香港
就嚟換晒支那人
我到咗2日都係見到後生多
媽媽group啱唔啱?
我買咗isle of dogs
好處係方便,買嘢食嘢同交通都唔錯,多新樓果邊治安同環境都ok
但都唔建議係呢邊買除非你可以行路番工咁番cw啲樓價mark up都真係起碼1-2成
遲啲我都想搬番遠啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞