移民英國既你住緊邊個城市?

1001 回覆
32 Like 110 Dislike
Derby
大概幾錢租幾房?
想請教下如果兩個人返工返london
無小朋友唔需要校網
有冇話邊到好?
暫時睇緊Ealing同Colindale
住Gravesend一流

Dartford 區黎講, 以咁既價錢黎講叫好唔錯, 實會有d 取捨. 等同你話奧運站唔好, 你搵何文田黎比就當然唔好一樣. 何文田same size 買一間可以係奧運站買一間半.
Cambridge區揮手
多謝你巴打抄低先
其實一開始係驚女朋友唔慣
所以想住返市區同多啲asian嘅地方先睇呢兩個
咁當然都要再睇睇budget先決定
點都好thanks again
男就無乜所謂 我以前住過一年North London Zone 3 個頭 有一次做完零晨structural survey 5 點番到屋企附近 有一個黑人用刀仔 想(羅)我錢 個時我有鎚仔之類工具 至無事

後來我搬遠D 最多俾多D車錢

女仔真係唔好住差ge地區
你去就得 人哋去就唔得
講到你自己唔係香港人咁
咁唔想見到香港人 你咪移民去北極囉
你係咪已經係Birminham 住緊?住緊邊區?
我睇緊Erdington/Sheldon/Sutton Coven
請問呢幾個區ok?
本來想睇埋Solihull, 但啲樓out 左budget..
sutton coldfield
西口西面
根本租唔到/買唔到

多香港人多到傻

Sutton都係

Offer in the region of 開多30%都買唔到

仲要勁細間

最後嬲嬲地去左B13
多YouTuber 推介
我B13
中環D人 會唔會好D?
1 個鐘
上面個d你都唔洗睇你冇可能買到/租到
Moseley 區好住?樓價如何?平過Solihull?
想搭車上網不如揀Jubiliee Line沿線,Greenwich, Canary Wharf嗰堆
點解咁多負評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞