iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (30)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Magic keyboard好貴
但手感好過Smart keyboard
請問有冇Magic嘅替代品

試下上Amazon jp

我都係上Facebook group睇到
請教, 想娛樂返工 一機走天涯
用途除左Disney+Netflix 之類
主要remote desktop去公司機 做公司野
(大量document + 一堆meeting app)

iPad Pro係咪最佳之選?

P.s.寫code 屋企有MacBook
無, 買二手la

你買副廠果d 無人接貨
你買magic keyboard 二手千幾, 用兩年你仲放到幾百
同問
同巴打差唔多
想畫下3D圖,但係iPad air係唔係都夠做,定上Pro先夠
都係M1姐,不過air散熱差d同Mon冇咁大
有無人Ipad safari login 唔到Instagram
有無用MOUSE 成日會TRIGGER個LOCK SCREEN出嚟,尤其係睇緊網頁時,諗住去ADDRESS BAR打個第二個網址時
點解?
可唔可以講多少少
想問下大家用咩保護套?
定係就咁用magic keyboard?
用咗Macbook一排,發覺個鍵盤好打過Magic Keyboard勁多
我連WhatsApp 都login 唔到, 話個safari 唔係最新
非m1 ipad pro 想駁mon
係咪shiftscreen 4x 最好用?
今年係咪好大機會唔岀新iPad ?諗住趁消費券未過期用咗佢
傳緊好大機會下個月有event更新12.9"同11" Pro
咁睇定啲先110月尾冇新機岀就買
ipad pro更新周期1.5 - 2年左右,10月大機m2 ipad pro。
不過估m2 4nm vs m1 5nm唔會差好多
ipad 2016換IPAD AIR定IPAD PRO好
今日bts 最後一日,諗緊出唔出ipad pro 12.9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞