iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (30)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
禾去IFC
禾冇加錢換呀
我同佢講第二樣,跟住佢話check check....點知check 左第二樣
佢話差電好似有d 問題
其實我部機花都唔花下。。。可能佢覺得我唔係玩野
我個部90幾都肯
態度好啲 班精靈都會知你想換新 肯換既
pro11 keyboard 連mouse pad 有咩平靚正?
定買返apple?
用咗幾年iPad pro,有冇人有買埋manic keyboard
Logitech
買咗條type c to hdmi駁mon 點知駁完冇反應

ipad setting完全唔見有display

有冇人識搞?

利申 ipad pro m1 2021
首先排除左你mon 有冇揀啱source 先
然後如果你屋企有其他type c 電話可以試下work 唔work
多數都係線出問題,我深水埗求奇買條C to hdmi(母)幾十蚊再加是但一條hdmi 線都用到
屋企冇其他type c今晚再買條線試吓

正常係咪咩mon都得?
我個mon成5~6年前買 唔知係咪唔support
有無人有ghost touch?
應該有hdmi 都就ok,我用6年前電視都得,hdmi 1.4
謝 今晚再試
啱啱買第一部ipad, 除咗原廠apple pencil, 有冇邊隻副廠嘅比較好用?
上網見幾隻好似都唔太差
penoval ax
momax
adonit neo
筆除左apple pencil ,其他副廠都係垃圾
身痕想買magic keyboard
有冇人有用覺得有分別
想問有冇人用iphone火牛+雜牌線
顯示充電icon但勁耐都無叉緊電
仲要頭先見到右上角有一下「未充電」
利申: 全新 用左一日
邊款iPhone 火牛
三角/ 兩件式大大嚿/ 四方形接得埋嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞