iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (30)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
因為AppleCare office喺新加坡
express replacement 點玩法嫁?
淨係暫時HOLD 住CREDIT CARD額. 乜錢都唔駛再俾嫁啦?
我有APPLE CARE+ 仲有1個月到期
部機又其實無事, 想睇下有咩可以做下
佢個概念係未需要驗過你聲稱壞咗嗰部pad之前已經快遞一部俾你頂住
對佢嚟講,未收到你部野之前佢有風險的,所以條件係hold你limit,in case有古惑佢就唔放番,類似deposit咁對於唔急住要即刻有部replacement嘅人無需要咁做,你可以照常擺低俾天才bar等幾日
咁平時完全無問題, 淨係花機想換機, 都要俾幾舊水
因為如果吹有問題去GENIUS BAR, 佢應該會拎部機入去即刻CHECK兩野
覺得無問題就唔換俾你

咁而家咪算係有個方法吹完有問題, 佢就會寄部機俾你
就換左佢
佢唔會收到之後發現我吹個樣無問題之後收我錢掛
其實EXPRESS REPLACEMENT 最有用好似係可以CONFIRM 轉晒D機去新個部先還機
唔似GENIUS BAR咁要一換一咁
直送香港?
集運
咁唔算好抵

香港買貴1k 但有保養
我都想買,但怕集運俾人偷
會照收service fee 349 (好似係
Express 都要一日半兩日 喺新加坡送黎
點解iPhone 香港無 但有d其他地方有。
Bts已出 係送AirPods
上年8月中買M1 iPad Pro,咁就用咗差唔多一年
ching係咪食bts

今年同上年都一樣機覺得自己賺左
係,睇返今年揀Airpod Pro竟然比多兩舊覺得搵笨過上年
至於部機方面直頭無所挑剔,就算今年先入手iPad Pro都覺得值
好貴好奇妙添
ipad 升左16
wallpaper 係咪無得好似iphone 咁改?連個時間字體都改唔到?
聽講勁食電
$4200 美版翻新ipad pro 2020 買唔買得過
12.9 battery ok la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞