iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (30)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我反而放左部11 吋 想轉部12.9 放台睇片爽啲 反正都唔帶出街

等又好似有排 10月出得來 等有得買都成11月

加上主流消息就話會上m2就算 又好似冇咩吸引 無線充電果啲我真心覺得對於一部咁大部嘅平板冇咩用 鏡頭我直情冇用過

但我又好似唔係好急用 諗諗下又可以等

所以話係咪犯賤😂

想問下唔剪片係米128 gb 好夠做
感覺好似冇咩情況會用到個容量 自己又有nas 平時啲片放哂入去
點解唔等
A12Z 都可以無 扮desktop mode
M1下個更新無D咩都唔出奇
我又係咁壞,白蘋果,係咪呢一代特別易燒
有無人用pencil寫野/畫野?
我枝筆有時畫一條線會變做畫左幾條碎線
唔知係筆尖問題定枝筆壞左
Apple care+係咪有得換?
似係筆尖 利申試過都係咁換咗個筆尖就無事
4600 你哋會買新嘅ipad air 定 二手 m1 ipad pro 11吋
Combo touch 啲料有冇咁渣,跌一跌個keyboard

個角位就爆開咗

咁就千幾蚊
Pro for sure
120hz贏曬
影張相黎睇下
自用唔驚
最多放唔出
爆開好少啫,唔整佢唔覺嘅
有呢個筆直老閪都唔好買128
除非你好確定只用wifi / 5g睇片
買咗iPad pro 12.9 2020 lte 128GB
感覺部機遲早會敗陣喺ipad os /app updates度
等緊m2 iPad pro 12.9 然後換5g 512GB版
買左Ipad Pro 11" 2021 256GB Cellular開心使用中
pro for sure btw 有咁平
想問下5G你地係另外跟plan 定有啲plan 可以手機加平板兩張卡比你上網?
買左激value 4G太空卡
百幾蚊 100GB 有排用
我一個月手機都用50幾gb
都係用番手機share 算
我好少用data睇片
平時番都45分鐘車 一日睇兩集劇 有時番到公司又唔記得開wifi 😂

iPad pro 12.9 M1 256gb 仲有Apple care 至 2023年8月 7800 減價求售

tg: https://t.me/dllmon99999
部iPad pro M1 11吋. Standby 一日無左20%電算唔算正常?

純粹買來上下網,公司check email做下 presentation, 各位師兄覺得呢部翻新機如何

定係買部新嘅 iPad Air 5🫣
梗係pro la
最近買左呢部,用得好爽
一定係呢部好過ipad air

不過將來update
可能好多function 都會限定m1 以上先有

如果等得可以等埋m1 出refurbished
無M1就唔好買啦,已經有個新功能係M1無份。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞