OnePlus 集中討論區 LIHKG (6)

967 回覆
15 Like 20 Dislike
每次Android 版本 one plus 最快幾時有
已買

大陸官網?使唔使用大陸銀行卡買

要 或者大陸個支付寶.
影相好麻麻 唔屌了 希望有下一代pixel
點樣update android 7?

利申: 3T

有無巴打答下我

設定 系統更新
用緊淘寶29蚊dash線,用到dash叉、唔熱、速度一樣。
係有d細節位同原裝有少少分別

點差法

我真係好有興趣想知DXO 今次幫左佢地之後, 個分有幾高

點樣有分別

有冇淘寶link?
BTW, 依家官網已經冇得賣OP5, 要等4日後先有貨, 但D CASE 同 貼依家有得賣

點樣有分別

usb位金屬圖案(唔知點講擺左喺公司返工用),線身磨砂感大d滑d
顏色,粗幼應該一樣

搜:dash線 就搵到
順豐速運 已收取快件
運送中

睇怕今日都收唔到機

點差法

我真係好有興趣想知DXO 今次幫左佢地之後, 個分有幾高

睇左兩段utube review
stabilization 差
影相色水又怪
順豐速運 已收取快件
運送中

睇怕今日都收唔到機

仲未有運單NO.
期待有機巴打開箱,試相
聲稱到左荔枝角
我同事訂左部 one plus 5, 剛剛SF送上黎

咁早返到公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞