OnePlus 集中討論區 LIHKG (6)

967 回覆
15 Like 20 Dislike
有冇巴打收到運單NO.?

有順豐 number,但係順豐未有資料
上次 3T 就係咁,收到number但係查唔到status,第日朝早就有人送貨,打電話問我收貨地址有冇人

上次 3T 就係咁,收到number但係查唔到status,第日朝早就有人送貨,打電話問我收貨地址有冇人

個NO.係咪會寄EMAIL?我兩張單都收唔到....

諸如此類巴打你都訂左機喇?買左幾多rom咩價位

冇email提示, order入面禁tracking, 入面有tracking number

諸如此類巴打你都訂左機喇?買左幾多rom咩價位

訂左 8 GB
https://unwire.hk/2017/06/22/oneplus-5-hk-version-detail-review/mobile-phone/
IPS...
BTW 相機都幾廢下

真係IPS?官網同其他reviewer寫amoled

冇email提示, order入面禁tracking, 入面有tracking number

我按完TRACKING之後彈左去http://tracking.oneplus.net/冇任何NO.比我
點解我用唔到referral 扣$150

你有冇買D單件配件
128GB又有貨啦

出完number隔日就送貨?
128GB又有貨啦

根本就大把貨

你有冇買D單件配件

我淨機都無150扣

你有冇買D單件配件

我淨機都無150扣

唔係係referral hub個到禁use voucher 去買?
128GB又有貨啦

根本就大把貨

又冇啊屌

你有冇買D單件配件

我淨機都無150扣

唔係係referral hub個到禁use voucher 去買?

去到最後比錢前應該有得揀用卷,配件好似要係揀完容量之後係Special offers果度加入

你有冇買D單件配件

我淨機都無150扣

去到最後比錢前應該有得揀用卷,配件好似要係揀完容量之後係Special offers果度加入

屌,又已經無貨
128GB又有貨啦

根本就大把貨

又冇啊屌

啱啱上仲見有 係咪有d仆街hold住張單唔俾錢 等3個鐘頭先放翻出黎
岩岩試左$150卷可以買任何單件配件,推介MON貼同套仲有150CM USB線
img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/22/211034_f753c3a75140ef4445b7e6826161c842.png[/img]
岩岩試左$150卷可以買任何單件配件,推介MON貼同套仲有150CM USB線
img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/22/211034_f753c3a75140ef4445b7e6826161c842.png[/img][/url]

我用手機login 佢話我3張expired, 電腦就3張active
img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/22/211034_f753c3a75140ef4445b7e6826161c842.png[/img][/url]

我用手機login 佢話我3張expired, 電腦就3張active

用電腦好似穩陣D,之前用手機落ORDER冇得揀用卷
64gb又有貨了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞