OnePlus 集中討論區 LIHKG (6)

967 回覆
15 Like 20 Dislike
呢部機睇就似iPhone , 拎上手完全係3t 手感

咁快已經接受左 出咩樣最後都係會繼續買

咁都可以比你屈到我既
我講事實姐

所以話 樣其實唔係一切 仲有好多嘢去compensate
另外問 如果爆玻璃 去整要幾錢

想睇下貴唔貴
有冇巴打有興趣join oneplus 5 telegram group?

好呀

Telegram OP5 Group
https://t.me/joinchat/AAAAAELmsSCEDELAqrDyEQ
有無巴打識係桌面開File
有無巴打識係桌面開Folder

兩個app 重疊咪得囉

兩個app 重疊咪得囉

大大你真厲害

兩個app 重疊咪得囉

大大你真厲害

你用開SONY機?
想問下,依家oneplus 想換電池,香港係邊換?

有冇巴打有興趣join oneplus 5 telegram group?

好呀

https://t.me/joinchat/AAAAAELmsSCEDELAqrDyEQ

2member

爛左??

唔係, 佢原裝跟呢兩張野

我張單12點到左我樓下順豐站到而家到而家仲未send msg比我拎機

直接落去啦, 唔洗個msg架

SF 係戇鳩 我個時叫佢唔使送上黎 件貨去到邊我就自己過去拎
但係佢地都攪勁耐先打黎話我知可以去攞

一陣收工返去拎

想睇下貴唔貴

想睇下貴唔貴

大陸有人話6百幾
如果27號上官網買係咪都係空運兩三日送到?

想睇下貴唔貴

大陸有人話6百幾

香港冇得整?

Lai Sunny:
好緊張,到底有冇扁呢!!!

好呀

2member

人呢

想睇下貴唔貴

大陸有人話6百幾

香港冇得整?

明明3t 用 f2fs, 點用5會用返ext4

出cheat 出到磁能線

跑嬴7 plus
期待5t

作弊既
其實我同意宜家電話係over power ,最盡既性能除咗快分之外冇乜用
明明3t 用 f2fs, 點用5會用返ext4

慘 如果要轉f2fs要format成部機 等有official TWRP個陣先轉

想睇下貴唔貴

大陸有人話6百幾

香港冇得整?

實有既,你打去問
如果27號上官網買係咪都係空運兩三日送到?

佢香港寄

兩個app 重疊咪得囉

大大你真厲害

你用開SONY機?

本身用緊note3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞