OnePlus 集中討論區 LIHKG (6)

967 回覆
15 Like 20 Dislike
相機真係唔及格喎大哥

得確係,oneplus 嘅鏡頭不嬲普通,想要靚相可以買pixel

Pixel又貴又無行貨

屌米5s影相同pixel有得揮 同件雖然tune得冇咁好 但影相一樣正

屌米淨係佢個os 都不了
相機真係唔及格喎大哥

得確係,oneplus 嘅鏡頭不嬲普通,想要靚相可以買pixel

Pixel又貴又無行貨

屌米5s影相同pixel有得揮 同件雖然tune得冇咁好 但影相一樣正

屌米就收工啦
原本諗住換呢部機,但出到黎部機成部iPhone 咁真係換唔落。

部Oneplus one 仲要頂多年

話說部機無光學防抖影夜景係好差?

最衰個樣抄iPhone , 如果唔係我都諗住入番部8, 128.

笑咪笑話之你
8+128手已入
等埋淘寶機套同水凝moon貼就正式啟用
利申哩一刻仲用緊oneplus one

咩係水凝moon貼,有冇link,唔該巴打

好似係為解決鋼化moon貼攪唔掂2.5Dmoon而應運而生嘅新世代moon貼
我自己都未真係試過

【我剁手都要买的宝贝(一加5钢化膜全屏3t水凝膜1+3一加高清oneplus手机贴膜1+5抗蓝光膜),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.9QUALj?cv=4cCuZyC9hSq&sm=f18418 ,或复制这条信息¥4cCuZyC9hSq¥后打开👉手机淘宝👈
相機真係唔及格喎大哥

真係好唔掂? 黎緊d system upgrade會唔會改善到?
原本諗住換呢部機,但出到黎部機成部iPhone 咁真係換唔落。

最衰個樣抄iPhone , 如果唔係我都諗住入番部8, 128.

笑咪笑話之你
8+128手已入

一種軟膠貼
有冇巴打知點樣睇到藍牙裝置既電量?定係op5冇得睇?
8gb ram 又點
連光學防震都冇
拎出街有咩用
8gb ram 又點
連光學防震都冇
拎出街有咩用

本身想買,依加等緊有無改善…無就買U11又貴千幾
8gb ram 又點
連光學防震都冇
拎出街有咩用

影相感覺上仲ok,但拍片就好明顯
相機真係唔及格喎大哥

真係好唔掂? 黎緊d system upgrade會唔會改善到?

理論上EIS係可以玩到Sony Google 咁出神入化
但以OnePlus 既基礎同programmer 既能力,好難有一步登天既改進
相機真係唔及格喎大哥

但以OnePlus 既基礎同programmer 既能力,好難有一步登天既改進

pixel都係得EIS但出到黎個個都好滿意
相機真係唔及格喎大哥

one plus 邊有可能
齋影相會唔會好d
相機真係唔及格喎大哥

oneplus 影相有pixel級hdr?
相機真係唔及格喎大哥

相機真係唔及格喎大哥

冇啦 你爬返上幾頁睇我啲相

笑咪笑話之你
8+128手已入

一種軟膠貼

呢種貼有左好耐啦
得罪講句,港豬唔係唔肯表態,而係太肯表態
剩係睇片面,甚至一句野就爭住鬧,以為自己好撚醒
一旦企硬左立場,就死都唔改,即使柒既係佢自己,即使佢指出既問題人地已經改正

出面果啲OnePlus hater post 同iPhone fanboy post 咪由得啲haters同打手圍爐打飛機囉,洗乜咁上心。就算你講野有道理,佢哋都聽唔入嫁啦,笑下咪夠囉

A:OnePlus 大陸機,實有後台
B:OnePlus open source嫁,有後門一早畀人屌。xda啲人睇過啲code,根本搵唔到
A:搵唔到就代表冇?

笑死我

好事 我覺得最好唔好咁多人用 識貨自然識貨

琴日上fb 睇underwear網個支付寶比泊車費,下面有個人留左個comment 完全中晒point

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159144876250495&id=477164300494

好心香港人唔好目光咗短淺啦,97到依家笑足人地20年,又唔諗下自己進步左啲乜
岩岩買左one plus 5 想問下巴打點入速成?
利申: one plus 新手

去playstore down個keyboard 咪得...

去playstore down個keyboard 咪得...

Swype

Swype

Google 粵語

Swype

Google 粵語

Google 粵語啦, swype 個中文速度打? 個bug成年都冇fix過
cangjie keyboard
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞