OnePlus 集中討論區 LIHKG (6)

967 回覆
15 Like 20 Dislike
[img]http:/.png[/img]

6個鐘無間斷打機 8個鐘冇熄過mon
非常滿意sot
不過邊位有d刮手 同個power制唔高唔低我成日禁到 希望用套後有改善

你打機果時可以開屏蔽按鍵

power制係照禁到架巴打

熱唔熱真係唔識答
因為太長時間
我諗算係唔熱至微溫咁上下

以為你講home鍵
打傳說對決唯有改變下手勢,或者調轉部機
好想出8G Ram 版本...

等27號 入8gb

希望買到...

係咪聽日就有得上網買?
有冇巴打可以俾多啲相機實拍睇睇?
點樣用得曬8gb…
睇得出其他牌子好驚Oneplus

一部大陸機開個post自己圍威喂都可以嚇到佢地開兩個post 圍攻,我睇舊登同hkepc個堆大陸機洗版程度,呢度真係得啖笑

然後咁又比人屈左做打手 明明張iPhone 7 r11 op5 係我第一個貼出黎先,之後前仲屌佢似iPhone,依家可以比人反咬返轉頭

唔該話我打手個班井底之蛙,撳起底睇返我出過乜post啦
想問多續航點

一般唔打機只係 fb, whatsapp, ig 睇吓網頁咁,可以玩幾耐

打足6個鐘機都仲有十幾%電剩
你呢類輕度使用 舊電應該夠你用足全日
[img]http:/.png[/img]

6個鐘無間斷打機 8個鐘冇熄過mon
非常滿意sot
不過邊位有d刮手 同個power制唔高唔低我成日禁到 希望用套後有改善

你打機果時可以開屏蔽按鍵

power制係照禁到架巴打

熱唔熱真係唔識答
因為太長時間
我諗算係唔熱至微溫咁上下

以為你講home鍵
打傳說對決唯有改變下手勢,或者調轉部機

打緊果陣隻手會擋住speaker
睇得出其他牌子好驚Oneplus

一部大陸機開個post自己圍威喂都可以嚇到佢地開兩個post 圍攻,我睇舊登同hkepc個堆大陸機洗版程度,呢度真係得啖笑

然後咁又比人屈左做打手 明明張iPhone 7 r11 op5 係我第一個貼出黎先,之後前仲屌佢似iPhone,依家可以比人反咬返轉頭

唔該話我打手個班井底之蛙,撳起底睇返我出過乜post啦

大佬速度又快又係pure android又平pixel兩千,3T 個track record又好,市面有邊部可以比先?

雖然係中國機但肯放曬source code上網,堅係做到好,完全體現open source的優勢
得罪講句,港豬唔係唔肯表態,而係太肯表態
剩係睇片面,甚至一句野就爭住鬧,以為自己好撚醒
一旦企硬左立場,就死都唔改,即使柒既係佢自己,即使佢指出既問題人地已經改正

出面果啲OnePlus hater post 同iPhone fanboy post 咪由得啲haters同打手圍爐打飛機囉,洗乜咁上心。就算你講野有道理,佢哋都聽唔入嫁啦,笑下咪夠囉

A:OnePlus 大陸機,實有後台
B:OnePlus open source嫁,有後門一早畀人屌。xda啲人睇過啲code,根本搵唔到
A:搵唔到就代表冇?

笑死我
一旦企硬左立場,就死都唔改,即使柒既係佢自己,即使佢指出既問題人地已經改正

出面果啲OnePlus hater post 同iPhone fanboy post 咪由得啲haters同打手圍爐打飛機囉,洗乜咁上心。就算你講野有道理,佢哋都聽唔入嫁啦,笑下咪夠囉

B:OnePlus open source嫁,有後門一早畀人屌。xda啲人睇過啲code,根本搵唔到

笑死我

apple又知無後台無賣資料俾中共?

ifanboy: apple係美國公司唔關我事

笑死我

算啦果啲引戰post唔洗理咁多,專心係度討論返咪算,無謂同豬嘈交
想問之前買機嘅巴打,要幾耐部機先送到黎?
原本諗住換呢部機,但出到黎部機成部iPhone 咁真係換唔落。

部Oneplus one 仲要頂多年

話說部機無光學防抖影夜景係好差?
原本諗住換呢部機,但出到黎部機成部iPhone 咁真係換唔落。

最衰個樣抄iPhone , 如果唔係我都諗住入番部8, 128.

笑死我

好事 我覺得最好唔好咁多人用 識貨自然識貨
引戰post d cmt真係得啖笑

最衰個樣抄iPhone , 如果唔係我都諗住入番部8, 128.

笑咪笑話之你
8+128手已入
等埋淘寶機套同水凝moon貼就正式啟用
利申哩一刻仲用緊oneplus one

笑咪笑話之你
8+128手已入
等埋淘寶機套同水凝moon貼就正式啟用
利申哩一刻仲用緊oneplus one

咩係水凝moon貼,有冇link,唔該巴打
有啲興趣 iPhone 8太貴唔想買
利申iphone6s用家
相機真係唔及格喎大哥

得確係,oneplus 嘅鏡頭不嬲普通,想要靚相可以買pixel
相機真係唔及格喎大哥

得確係,oneplus 嘅鏡頭不嬲普通,想要靚相可以買pixel

Pixel又貴又無行貨

屌米5s影相同pixel有得揮 同件雖然tune得冇咁好 但影相一樣正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞