OnePlus 集中討論區 LIHKG (6)

967 回覆
15 Like 20 Dislike
8分鐘
就快又開賣
買到啦
咩配件抵買
買到啦

6定8?
買到啦

6定8?

用左#2位巴打條code, 免費買case
雖然唔知巴打有咩好處, 但唔該曬巴打
買兩部 一部送比屋企人
幫朋友買,搞掂。
你地有冇買配件

你係買case bundle?
係邊度打voucher code? 唔見有
Referral link:
https://oneplus.net/hk/invite#18XLVBE1YP3583

redeem 左, 之後去買 accessories, 可減 $150
如果買 case, 差不多等如送俾你.
落 order 前記住用..
終於買到啦, 多謝某位巴位個vouncher 買配件,買左個case+耳機
佢寫7月6 dispatch, 7月10 delivery, 我想問2個日期有咩分別?
想問送上門前會唔會打手機通知我架?

我會有$200積分,同樣可以換$150卷

我會有$200積分,同樣可以換$150卷

想問下巴打個卷,係咪一樣有限制只係可以買配件?

你係買case bundle?
係邊度打voucher code? 唔見有

我買剩case
Bundle唔比用voucher
已買8
xda上面睇到有人講尋日個update令到影相好左唔少
有冇有機巴打證實下
已買8

進入漫長既等待
岩岩買左8G RAM
買左塊玻璃貼
已買8

進入漫長既等待

+1
等2星期
xda上面睇到有人講尋日個update令到影相好左唔少
有冇有機巴打證實下

應該係前日個update先啱
已買8

進入漫長既等待

+1
等2星期

Estimated 姐 未必真係7月10既.......
已買8

進入漫長既等待

+1
等2星期

想問第一批買左機既巴打,你地個預計送達日期寫幾多日?
已買8

進入漫長既等待

+1
等2星期

想問第一批買左機既巴打,你地個預計送達日期寫幾多日?

預7日後 三日送到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞