OnePlus 集中討論區 LIHKG (6)

967 回覆
15 Like 20 Dislike
64gb又有貨了

64好似一直都有
64gb又有貨了

64好似一直都有

64 同 3t 分別大唔大?
點樣update android 7?

利申: 3T
64gb又有貨了

64好似一直都有

64 同 3t 分別大唔大?

唔知,不過我習慣電子野有新買新
無知一問,淘寶啲type c 線用唔用到dash charge?
無知一問,淘寶啲type c 線用唔用到dash charge?

唔得

淨係原裝或者OPPO果條得
咁官方個mon 貼係fit既?會唔會用case 頂起張貼

跟據3T既巴打講,官方果要算係最FIT,但係都唔係完美,條黑邊會姐左小小個MON

跟據3T既巴打講,官方果張算係最FIT,但係都唔係完美,條黑邊會姐左小小個MON

跟據3T既巴打講,官方果要算係最FIT,但係都唔係完美,條黑邊會姐左小小個MON

Thanks 解答

Thanks 解答

用ONE PLUS個MON貼同線都有D麻煩,我都係岩岩轉會要買過晒佢D線同牛
買OP5既巴打有冇買埋MON貼

定淘寶/其他店有更FIT
https://unwire.hk/2017/06/22/oneplus-5-hk-version-detail-review/mobile-phone/
IPS...
BTW 相機都幾廢下

真係IPS?官網同其他reviewer寫amoled

垃圾 underwear 寫錯

Thanks 解答

用ONE PLUS個MON貼同線都有D麻煩,我都係岩岩轉會要買過晒佢D線同牛

我都係岩岩轉會

我淨係買左個原裝套,遲D會買埋官方個MON貼

我淨係買左個原裝套,遲D會買埋官方個MON貼,期間用住跟機果張膠貼先
有冇巴打會買埋鏡頭保護貼
已買

已買

大陸官網?使唔使用大陸銀行卡買
已買

都平幾多下
點樣update android 7?

利申: 3T

有無巴打答下我
每次Android 算版本 one plus 最快幾時有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞