OnePlus 集中討論區 LIHKG (6)

967 回覆
15 Like 20 Dislike
仲未有tracking number但係shipped out 係咪要等email?

same有冇巴打收唔到運單no.但係收到貨架

係咪得我同你係咁
仲未有tracking number但係shipped out 係咪要等email?

係咪得我同你係咁

我都係未有tracking number加未到貨
有tracking 無貨到
前晚先purchase
寫住shipped out 但未有tracking

係咪得我同你係咁

香討有人話未收到no.但收左貨

有無原圖?

點放上黎?

直出?
好唔自然

唔係 經google photo用v20 post上黎
one plus唔知做咩up唔到相上黎
岩岩打左出cs問佢拎單no.
有一張單查唔到,順豐果邊都係話我得一件貨
已收到貨。實物都幾靚仔。
(不過唔知邊度換sim card,見到有lon插到好入都冇彈tray出黎 )
(不過唔知邊度換sim card,見到有lon插到好入都冇彈tray出黎 )

說明書

說明書

下 我都未入卡wor

係咪得我同你係咁

我都係未有tracking number加未到貨

我都未有tracking number, cs no 係咪asus 個個?
收到貨既巴打有無跟買埋mon
貼,定諗住裸跑
電ok 十一點半玩到而家 裝app影相 搞呢搞路咁仲有88%

相機係咪好差

隔離po堆影相cap圖好打手味濃,入面都有巴打分析左

你地睇多啲YouTube review 好過啦,我真係唔信差得過3T, 不過我都好想知DXO Mark比幾多分

同條友battle 兩句佢就潛撚左

係咪得我同你係咁

佢岩岩打黎話易家送,但都係未出tracking number
點樣update android 7?

利申: 3T

有無巴打答下我

設定 系統更新

但係得oxygen os 4.1.6更新 見唔到android 7更新
點樣update android 7?

利申: 3T

有無巴打答下我

設定 系統更新

但係得oxygen os 4.1.6更新 見唔到android 7更新

4.1.6 係基於Android 7.1.1
電ok 十一點半玩到而家 裝app影相 搞呢搞路咁仲有88%

相機係咪好差

隔離po堆影相cap圖好打手味濃,入面都有巴打分析左

你地睇多啲YouTube review 好過啦,我真係唔信差得過3T, 不過我都好想知DXO Mark比幾多分

同條友battle 兩句佢就潛撚左

貼,定諗住裸跑

有mon貼 但勁痴塵

係咪得我同你係咁

佢岩岩打黎話易家送,但都係未出tracking number

打上去順豐CS就話聽日先送 但送貨條友啱啱打俾我話一陣送上黎

搞掂左,自膠。
貼,定諗住裸跑

佢本身都貼左層膠, 我照用算。

係咪得我同你係咁

打上去順豐CS就話聽日先送 但送貨條友啱啱打俾我話一陣送上黎

成日都係咁 岩岩經過樓下管理處好似有份sf件

一陣食完tea返去問下先

搞掂左,自膠。

你插左啲乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞