OnePlus 集中討論區 LIHKG (6)

967 回覆
15 Like 20 Dislike

64gb, 岩岩拎有冇巴打接手,原價放

up左張唔知咩圖

巴打

hehe?

好靚仔呀
好想幫你含

Pmed

應該真自爆,按upload 揀相好易碌錯相

回覆前記得preview

IMEI no 張野貼撚左係機背,其實係咪可以撕左佢?
定係要帶套遮住佢。

我一般都會撕左 放係盒入面

唔撕好肉酸

oneplus 5 8 GB RAM 入面,system 用到3GB
望落去係好似好差,不過oneplus終於肯用盡d ram

我買左6GB RAM唔知會唔會唔夠呢 而家用緊G3 3GB RAM

手頭上64同128都有
本身打算開64退128
見到呢張圖1516緊
開邊部用好?

oneplus 5 8 GB RAM 入面,system 用到3GB

我買左6GB RAM唔知會唔會唔夠呢 而家用緊G3 3GB RAM

手頭上64同128都有
本身打算開64退128
見到呢張圖1516緊
開邊部用好?

我係因為平$500先買64GB 6GB RAM都應該夠既

手頭上64同128都有
本身打算開64退128
見到呢張圖1516緊
開邊部用好?

我係因為平$500先買64GB 6GB RAM都應該夠既

6gb 夠用啦
都係忍唔住

現貨?係邊買架?
有冇巴打比較到6G ram 同8G ram 效能分別大唔大

個人覺得分別就唔大 但4G同8G就分別大

128同64分別其實都幾大下
依加要等27先有貨?
依加要等27先有貨?

睇多幾日評論都好既

呢樣真 容量重要好多 多個幾百蚊其實係買容量

5舊水多一倍真係抵既 但用唔用得著又另一回事

5舊水多一倍真係抵既 但用唔用得著又另一回事

啱聽無損音樂嘅用家 可以塞勁多歌 同埋睇評測話個推力仲好過三叔s8
相機真係麻麻? 睇d youtube 片又唔覺

手頭上64同128都有
本身打算開64退128
見到呢張圖1516緊
開邊部用好?

用一兩年會換機就用64
用兩年以上就128

手頭上64同128都有
本身打算開64退128
見到呢張圖1516緊
開邊部用好?

用一兩年會換機就用64
用兩年以上就128

我都係因為平500同用唔盡128先想開64
不過估唔到system食左3.1gb
有冇巴打可以影埋個rom食左幾多gb?唔該

好想快D用
5係咪可以set熄mon底下gesture開任何app?

好想快D用

你唔係收左機咩
隨便影左兩張比大家3仔同5仔既分別, 簡左好耐, 因為5仔個鏡頭仲要調教先可以見人

手頭上64同128都有
本身打算開64退128
見到呢張圖1516緊
開邊部用好?

用一兩年會換機就用64
用兩年以上就128

其實個system有多d ram就食多d

好想快D用

你唔係收左機咩

呢部係另一部多個套既 我貪多個套所以落左2張單

手頭上64同128都有
本身打算開64退128
見到呢張圖1516緊
開邊部用好?

用一兩年會換機就用64
用兩年以上就128

其實個system有多d ram就食多d

oneplus 3T 唔係咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞