OnePlus 集中討論區 LIHKG (6)

967 回覆
15 Like 20 Dislike
岩岩打左去cs 問tracking number, 查完我諗都係聽日先有貨

佢今朝先收件

我連埋個套自用果部未到要退貨果部淨機到左

自用果部咩物流訊息都冇客服淨係話順豐已經收左

我都係,前晚落單

64gb, 岩岩拎有冇巴打接手,原價放

up左張唔知咩圖

64gb, 岩岩拎有冇師兄接手,原價放

呢張清楚小小

up左張唔知咩圖

巴打

up左張唔知咩圖

巴打

hehe?

up左張唔知咩圖

巴打

hehe?

好靚仔呀
好想幫你含

Pmed
有無人影d原圖up上黎
夜晚又影d夜景

就咁睇上面啲相好似差過3t, 有冇人可以up原圖上嚟

up左張唔知咩圖

巴打

hehe?

好靚仔呀
好想幫你含

Pmed

應該真自爆,按upload 揀相好易碌錯相
留名等睇相機報告

如果相機唔係好掂就真係要再諗諗
上網睇D SAMPLE見淺景深個背景BLUR得有D假
都係忍唔住

64gb, 岩岩拎有冇師兄接手,原價放

好吸引阿 可惜64GB唔係黑色
利申: 求128GB

oneplus 5 8 GB RAM 入面,system 用到3GB
望落去係好似好差,不過oneplus終於肯用盡d ram

oneplus 5 8 GB RAM 入面,system 用到3GB
望落去係好似好差,不過oneplus終於肯用盡d ram

我買左6GB RAM唔知會唔會唔夠呢 而家用緊G3 3GB RAM
IMEI no 張野貼撚左係機背,其實係咪可以撕左佢?
定係要帶套遮住佢。

up左張唔知咩圖

巴打

hehe?

好靚仔呀
好想幫你含

Pmed

應該真自爆,按upload 揀相好易碌錯相

回覆前記得preview
IMEI no 張野貼撚左係機背,其實係咪可以撕左佢?
定係要帶套遮住佢。

我一般都會撕左 放係盒入面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞