OnePlus 集中討論區 LIHKG (6)

967 回覆
15 Like 20 Dislike
未買既巴打 可以用我條link

[url]https://oneplus.net/hk/invite#MWNYN6VM4B9TZM
[/url]

有$150買配件,同我有200分
咁多人買1+5?
部M8好似就快打柴,
但啱啱先入左10.5ipad,徥一排回下血同睇下你地comment同review先

舊用家彈,新用家讚
利申:優越的3T用家

3T個背面真係吸引好多
咁多人買1+5?
部M8好似就快打柴,
但啱啱先入左10.5ipad,徥一排回下血同睇下你地comment同review先

舊用家彈,新用家讚

3T個背面真係吸引好多

3果陣都畀人插外型冇特色,柒,大陸機啦
於是整部iPhone你嘆

宜家先發現3/3T既設計優點就太遲啦

<a href="https://oneplus.net/hk/invite#MWNYN6VM4B9TZM
" target="_blank">https://oneplus.net/hk/invite#MWNYN6VM4B9TZM
</a>

買左機冇用過可唔可以再買?
咁多人買1+5?
部M8好似就快打柴,

舊用家彈,新用家讚

3T個背面真係吸引好多

第一代最撚正(利申用緊)
咁多人買1+5?
部M8好似就快打柴,

舊用家彈,新用家讚

3T個背面真係吸引好多

用緊1 留名睇Review
終於shipped

我有部128多左
未到 原價 觀塘交收
有冇巴打有趣?

最好有巴打接手 我唔洗煩退錢d野

我想要啊

<a href="https://oneplus.net/hk/invite#MWNYN6VM4B9TZM
" target="_blank">https://oneplus.net/hk/invite#MWNYN6VM4B9TZM
</a>

買左機冇用過可唔可以再買?

可以
咁多人買1+5?
部M8好似就快打柴,

舊用家彈,新用家讚

3T個背面真係吸引好多

不過我部1 d電已經頂唔順啦,乜都唔開都頂唔到一日,開數據whatsapp就半日左右已經玩完,搞到一有d時間就要插住差電

所以直接等到5就直屌左
咁多人買1+5?
部M8好似就快打柴,

舊用家彈,新用家讚

3T個背面真係吸引好多

不過我部1 d電已經頂唔順啦,乜都唔開都頂唔到一日,開數據whatsapp就半日左右已經玩完,搞到一有d時間就要插住差電

所以直接等到5就直屌左

要自己刷rom 我如果淨email whatsapp4g
用一日仲有60% 用埋GPS 藍芽smartwatch就一定紅燈
打機就好快收工
咁多人買1+5?
部M8好似就快打柴,

舊用家彈,新用家讚

3T個背面真係吸引好多

所以直接等到5就直屌左

我部1 仲ok
不過想換部影相好d既
呢排又有d手頭緊 所以觀望下先
咁多人買1+5?
部M8好似就快打柴,

舊用家彈,新用家讚

3T個背面真係吸引好多

所以直接等到5就直屌左

要自己刷rom 我如果淨email whatsapp4g
用一日仲有60% 用埋GPS 藍芽smartwatch就一定紅燈
打機就好快收工

刷左cm rom,覺得幾好用
咁多人買1+5?
部M8好似就快打柴,

舊用家彈,新用家讚

3T個背面真係吸引好多

所以直接等到5就直屌左

我部1 仲ok
不過想換部影相好d既

其實我都好手緊不過無計有時都算阻礙到工作,下個月唯有再慳d
咁多人買1+5?
部M8好似就快打柴,

舊用家彈,新用家讚

3T個背面真係吸引好多

所以直接等到5就直屌左

我部1 仲ok
不過想換部影相好d既

其實我都好手緊不過無計有時都算阻礙到工作,下個月唯有再慳d

早幾日跌爆左opo 個mon 諗住唔會咁快有得賣拎左去整 唔係即刻直屌
已岀貨
會唔會早過27呢

正路順豐最多三日到但我東涌就難講d

之前訂開野 係佢官網朝早落單 第二日下午到

我比較擔心順豐佢冇問我就送上門要比多$20

佢呢個係包住宅
已岀貨
會唔會早過27呢

佢呢個係包住宅

真?平時順豐上門要收$20
已岀貨
會唔會早過27呢

佢呢個係包住宅

真?平時順豐上門要收$20

小米同oneplus都包。講真你落單個陣都冇話你知用邊間

有次小米度訂野, 佢SF 打黎問我要加偏遠地區服務費,我屌柒佢話訂過幾次都唔需要,佢死狗款咁話今次免費,我下次唔好

之後再訂左兩次都冇收過錢
留名
3唯一敗筆真係相機 所以先會狗沖5
大佬佢個相機廢過其他大陸機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞