F1 2022 季前試車 討論區 9

1001 回覆
1 Like 135 Dislike
上POST 巴打SHARE個CALENDAR
BAHRAIN FP2已經錯咗
入pit 呢啲嘢不嬲都係即時決定㗎啦,一出SC 梗係即刻prep pit 㗎喎

咸入就Max do the opposite, Masi 堅持綠旗完場就即係現有結局嘅相反
到時就俾人屌話保送8屆
真係好撚難理解你諗咩
咸狗喺S3頭
佢即入咪唔使兜多個圈囉
佢自己唔入送咗個優勢比人講咩剛剛過pit entry
硬係覺得平治收埋緊d野未拎出黎,不過想睇改朝換代,垃利同麥記彈起就好睇

試下呢個
都合理呀,用20年f1生涯做個點去完左佢
今年玩到2027,啱啱好可以係退休前做到6連wdc破老舒紀錄
應該到時破埋出賽最多既記錄
其實個陣係咪pit完都可以係max前面 even max唔pit 差~13s但是出面Sc慢行
Lm
最好就4大混戰
因為當時安全車出咗嚟唔知會搞幾耐同埋就嚟完場,如果咸入去先Max唔入,安全車完場就會自己免費送冠。
max係因為咸唔入佢先入,因為已經冇野輸就放手一搏
所以呢場mvp係checo,如果唔係佢中段做國防部長,咸就可以一早free pit左唔會咁被動
不過最後段俾michael masi搞到變笑話
喊蛇比人罰左30秒都贏
leave me alone
傳統
罰10秒比佢拍到同賽後罰drive through 30秒咁
今年垃利年啦🅱️
Shit man why did you give up that space
For me personally, no! The team, for sure
32秒可以做好多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞