F1 2022 季前試車 討論區 9

1001 回覆
1 Like 135 Dislike
諗下好喇
咁易仆直就唔會連贏咁多屆
你估Benz 係班意粉佬咩
Here’s the message to Charlie
mean
條垃圾迷咸又唔撚敢認
https://youtu.be/mgRmieOv19s?t=6204
小心聲量
果時燈到全場high爆
佢當日講過因為得件黑平衫係同F1有關
Q同正賽要同一SETTING, 唔俾掂部車
2021 MAX掂一掂HAM 個尾翼都俾人罰咗50K, 就係因為唔俾郁
上次FE 平治贏又出黎打飛機,下一場另一隊贏又出黎打飛機話係平治customer team
打少陣飛機都好似頂唔順咁
Parc fermé
Q1出場就會入Parc fermé,期間換嘢的話正賽就要pit lane start
唔好俾view同noise隻零零九
Surprise rb同垃利落後1s
未開季又話淡出而家又話想杯葛全季
仲要圖帶隊一路話杯俄羅斯都無乜大動靜 好難唔令人覺得鹹蛇又博關注
dllm
屌原來唔係分析post黎...
Andreas seidl表示即使四萬出唔到麥記都唔一定會用oscar 佢哋自己本身同merc&Paul di resta都有合作關係 alpine份statement係獨立send出嚟
使唔使堆沙包到咁

NORRIS BELIEVES HAAS COULD BE MCLAREN’S MAIN RIVALS THIS SEASON
https://wtf1.com/post/norris-believes-haas-could-be-mclarens-main-rivals-this-season/
唔係rb同垃利慢2秒先係surprise咩
佢係度唔會出現廁狼式問候 race director 啦
we miss you
Lion of Singapore
頭先上linkedin打racing 見到F1本身/老麥/大牛同威記都請緊人
W series都有
好想9扔份cv去apply下
想入大牛, cv寫no mickey Nono mickey this is so not right會唔會有優勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞