F1 2022 季前試車 討論區 9

1001 回覆
1 Like 135 Dislike
留名等睇季尾個個素狗前素狗後
唔理柒唔柒 用飲管係方便好多
https://twitter.com/tilketracks/status/1503139467040681986?s=21

andretti rumor,Liberty Media都想收埋一份陀地
係 16個陣成隊都係中意ros>>>ham 聽講ham好似得罪晒成隊benz 係ros話唔玩焗住要捧ham就變到依家咁
咸上年冠軍 會令toto 賺多左定少左?
規矩上可唔可以FP1,2,3係一個人揸,而Q同正賽係另一個人揸?
Lewis Hamilton post-race interview “Any lessons too learn?” “For me personally, no! The team, for sure.”
https://racingnews365.com/hamilton-monaco-a-lesson-for-the-team-not-me
參考舊年士鞭中武肺,舊年哈屎想搵soon仔頂,但佢冇跑到FP1 2 3所以唔上得。即係應該要四萬至少跑到一節FP先可以跑q同正賽
理論上唔得,前年猴鳩堡直接跑Q好似要FIA特別批準
abu dhabi*
點解啲環保膠唔嘈
上年真係靠max人車合一揸突架車去追
Q同正賽一定要同一個人 其他冇所謂
嗰飲管又唔係即棄有咩嘈
咁梗係啦,YouTube堡係德國人嘛,喺隊內同班人合作得又耐過咸,同埋嗰陣咸已經攞咗幾年,正常都會想ros都攞一次,同埋我哋場外睇見嘅咸已經咁難頂,更何況同佢合作嘅人覺得佢難頂。再加上衰啲講句,ros好明顯靚仔好多
怨婦成日乜都係屌車隊
又唔係即棄
真係好仆街
fia同f1管理層真係黑暗到仆街
andretti好似有話幾多陀地費都肯比 唔係問題
反而FIA因為啲車隊分餅分少咗唔肯比新隊入
所以先出招撚鳩/刁難andretti
即係既得利益者 個D奬金 除10肯定多過除11
佢地唔收陀地點還條街數
要錢搵巴林,沙地,呢種仆街國家收啦

要幾多有幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞