F1 2022 季前試車 討論區 9

1001 回覆
1 Like 135 Dislike
闊d就有用
又係咁窄既話 同睇搖控車無分別
個邊美國佬似鐘意佢手車夠狠同唔bullshit

同英國佬調轉
但我有啲唔明巴西到底係迷火腿定乜嘢 定係純粹個種有車睇就好Happy個種Mode
巴西佬係垃圾
唔記得咗Massa主場慘劇 竟然撐咸
馬莎BB好慘
又係咸
你冇理由唔知條咸狗好識一到巴西站就拎冼拿出黎幫佢吸fans
如果Vegas係搞夜賽仲大鑊,朝早西車
記得我睇住陳恩能直播
Max第一圈P1果陣成場歡呼,主席未跑完
之後恩撚話我地唔好理主席啦,Max係最受歡迎車手bra bra bra

之後主席即刻上P1仲大聲
之後即刻唔理Max
最撚垃圾就係巴閪車迷,唔記得08年馬沙之痛都算,竟然走去叫隻狗做patrão(boss)
你呢個係以前搞Las Vegas既場
依家新搞Las Vegas話會係搞街道賽
話會經過Las Vegas Strip
緊係知

不過講起Las Vegas 緊係攞 Caesars Palace 講下

https://youtu.be/dg6TsfnEl-w
手機用chrome 改到 safari 改唔到
其實變左大車隊同細車隊出既offer都一樣 咁一定個個有得揀入大車隊先 變相細車隊仲難返生 冇得靠錢 高人工搵人過檔
但是要硬起來佢真係扯到旗依樣先緊要

認真 依幾年freeze左engine最主要都係為左減少cost 早一兩年武肺真係蝕好撚多 所以先有共識唔再燒錢落engine

如果有一隊突左出黎都唔會捉蟲 佢地都係focus落2026再算 依幾年最緊要開源節流
有f1+英超+Nba先係生活
Gro個下真係衰自己
英國佬係偽君子

講到好似無budget cap 嗰陣細隊啲offer 會神奇地好過大隊咁
ham狗當年係主場贏走左massa baby個wdc喎 唔係應該好憎佢咩
我既意思係如果有人想大搞課金落去都唔得 倒如油王咁
而家拉利紅牛呢啲爆晒人嘅

咪將啲人分落去 Haas 細牛到

其實某程度上係好事
你確定係分落去唔係取代咗細隊啲人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞