F1 2022 季前試車 討論區 9

1001 回覆
1 Like 135 Dislike
羅素唔知咩斤兩 講唔到
但咸爺係咁, 唔知係咪近幾年清風送爽
先講多左呢句金句
17,18,21 爭崩頭果震 邊有咁多廢話
不過早幾季應該唔似上季咁場場都鬥得咁激烈?

反而佢上季成日Radio 9Up
早幾季基本上影完起步之後就係睇我咸放星
上季見佢成日落後就怨婦Mode,屌哂全世界

I TOLD You!
其實要比piastri 落場起碼都要做咗seatingmold 先
火星車果然明不虛傳
20年先誇張
好啦 起步嘅時候 果然最快都係HAM 見到中間快嘅呢 見到韋斯塔本啦 保達斯啦 跟住中間跟有辛斯 中間粉紅色車佩雷斯 .......
跟住自行繼續講落去
佢痴撚咗線呀
刷存在感
過去呢年隻咸狗可能受咗唔少打擊
細路仔輸咗比人蝦咪返去搵媽咪囉

19 20 可以成場一個喊狗shot都冇
直到佢衝線
好似試過俾sponsor詐型
佢一早就知自己係DTS畀人拍到佢幾咁白痴仔
Michael Masi

一個月了
頭先睇陳恩能個Netflix 導賞團時,佢講咗話平治架車雖然做測試嘅時候個時間慢,但係睇返佢過彎嘅時候同垃利係一樣快,以平治咁多年稱霸嘅能力點會直路慢,所以平治一定係有收埋啲嘢,或者只係試緊唔同嘅setting
有冇搵風水佬睇過改名會唔會影響贏八屆先呀
半個老豆咁濟
早幾年fantasy league只需要諗嗰場係ham定保子排頭位
成個契爺咁不過記得好似係當年啱啱一陽指入嚟f1嘅時候老舒都係好睇住佢,報返恩或者本身係family fd掛
做咩改姓拉布拉多
又係啲左膠嘢
話唔明女人點解結婚會冇咗自己個姓
咁你老母個姓咪又係另一個男人,即係佢外公嘅姓
多鳩魚
呢啲就咁熱中
唔去俄羅斯比賽嗰啲呢,等哂官方話唔去先出個黑po
圖就好嘢啊,官方乜都未做
最早就話唔會去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞