F1 2022 季前試車 討論區 9

1001 回覆
1 Like 135 Dislike
應該調返轉咁講,係因為今年太精彩,以往幾年一開始就已經知咸贏硬冠軍,都冇乜野睇,就只係睇中下有車隊。第一季平治同大牛唔做訪問,佢專注去講中下游,成功令到多咗冇睇開f1既人去留意中下游車隊。
明明今年已經有晒最精彩嘅劇本,但係Netflix 就好似走火入魔咁係都要做返自己之前幾季係咁做嘅嘢
客仔隊不嬲都係黎爭中下游架啦
[我咸必勝] F1 2021 葡萄牙站 賽後 討論區
https://lih.kg/tiHpmxX
#563 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

251 負評
少入黎睇po,想知問題喺邊
前排閹咗啦
仲諗住有19叻2.0
睇下開季點先,邊有咁多個好似公公1.0咁閹得咁乾淨
依家咪係囉
啊BLM上年輸鳩咗之後扭撚曬計
上個月先至肯蒲頭 一蒲頭幾撚多嘢搞
W13 個設計癲到睇嚟可以直出太陽系
FIA都要雞Masi 球證旁證全部都係佢嘅人
可以威脅到喊狗連贏22場嘅除咗Max之外
就係得揸同一部車嘅Russell
啊廁所狼氹得掂喊狗出嚟肯定係捧佢8戒
Russell起碼閹咗四次先有得落場啦
如果佢年終要踩咸狗上,我就撐素
Toto 暫時睇都幾重視素公公。如果素肯反咸,架火星又好似2020咁到遊花園既,真心可能let them fight.
忍隻黑狗都忍得耐
你估佢真係咁得人心
車手平時行黎行去都係用水樽加飲筒,唔用水樽就咁飲
係要習慣係車度用飲筒?
定有咩原因
你都講得岩
俾D睇左DTS而入坑既巴打做下參考
就係呢個Season 你一定要睇每場睇晒
同埋你地而家接觸到既,都係之後既事
係上季 兩隊係無所不用其極
互相技術 互出陰招
務求打擊到對方 製造心理壓力
因為舊年中下遊無咩好睇
俾晒大牛同平治搶晒焦點
今年好小小
NOWE 1980一年係咪冇得再平
你太唔清楚咸狗份人
咸狗根本唔洗toto做說客
佢係F1咁多年, 一直都係要做焦點果個人
佢純粹扭下屎忽花, 搶下Foucs
因為佢根本知道 佢得返呢一,兩年衝8冠
8冠係破記錄既事,佢100%會參加
唔會因為今年單野而走

簡單講 咸爺又要威,又要戴頭盔 100%唔會走
呢兩年無希望既話就會既
始終堡哥割禾青變咗連環效應
車隊原本分黨分派 甚至想留羅斯堡多過咸
但係爭埋 1718 年爭冠 All in 咸
基本上咸同平治變咗命運共同體 大家互相縱容對方
舊年 21 年爭冠 如果係素或者保揸 隨時犯錯之後頭半季嘅壓力都捱唔過
亦都未必咁醒 醒個 51G 俾對手仲可以全身而退
同樣地 咸冇下半季平治火星升級 喊係揸 RB 鬥唔到最後

素今年嘅命運就係睇佢打唔打破到呢個共同體
定係變成喊狗平治 PR Show 嘅一部分 而我唔睇好
咪睇下平治正賽點,全世界都知佢扮嘢
上季季尾上埋土星喎
上季季尾部w12 講緊係快成個圍場成分鐘開外
喊蛇換完新胎而素子重用舊胎咪可以let them fight
換喊狗啲胎俾素子
又唔係未試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞