F1 2022 季前試車 討論區 9

1001 回覆
1 Like 135 Dislike
唔係2+1咩
1 is DNS on his home race
有新手話睇緊佢地3個youtube學野
咪講返比個新手知
等個新手知自己係睇緊一個目中無人又串柒柒
啲片又會有預設立場

到時上黎討論比人話返轉頭咪知咩事囉
人無事先做到世界冠軍啊
btw個場唔係垃利班大屍個engine mapping有事,叻都有多少少機會頂到
屌 7咗
可以睇埋chain bear
4) 想學F1 技術嘅嘢,邊度有得學?
可以呢到問,或者上Youtube 有幾個Channel 會介紹呢啲嘢(英文為主):
F1 (F1 Technical), ChainBear, Peter Windsor (Craig Scarbs 嘉賓), The Race, Autosport
一陽指好似已經係最後一個拎分站冠軍?
有立場咪一早講囉
llo一早話自己垃利迷,faye一早話自己唔鍾意Benz
有立場又扮中立個下真係
對佢黎講好事黎,完左終極目標,同始終太大壓力,有個咁樣嘅隊友同你chur足幾年,退落嚟休息對個人來講都係件好事嚟,你睇吓佢而家幾輕鬆
Affirm. Ferrari Last win 2019 Singapore GP Vettel
我叻今年搞掂啦
都話圍內的一個車手咁著緊拎幾多個wdc 好多都係拎左就圓夢 再多就bonus 想要多d時間陪屋企人 worklife balance
佢都無屋企人陪
所以話呢度個個都迷喊
只要唔牽涉到平治其實佢啲片唔錯
technical 嘢佢好過其他兩個
但報新聞太多懶音頂唔順
咸狗有隻狗囉
或者叫佢d女奴
咸狗有Angela
上季咪有神之radio
快過bottas就P1
啲ig story唔係佢㗎
佢係啲片扮中立但全部偏幫喊狗啫
Charlie Whiting
三年了
ig story一定有
比人cap哂圖佢屌人,話人地唔聽其他意見
但佢正正先係無聽其他人意見

片之後無睇過就唔知啦
好可惜自己冇真正認真睇吓一場Charlie Whiting執法嘅F1 race
但Faye係咪著過黑平衫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞