F1 2022 季前試車 討論區 9

1001 回覆
1 Like 135 Dislike
記得個晚...係咁F5 Twitter, IG, FB..睇下有咩update
你仲嘔心
講極唔聽
講過幾多次去隔離post
Karma Karma
Now Sports Plus 月費計劃
港幣$168 / 月
直播世界一級方程式錦標賽、UFC Fight Night、NFL美式足球及NASCAR等其他高質素體育賽事。
Kimi不嬲都唔鐘意dts
以benz過往效率,一d 都唔出奇,快2秒未必,快0.5-1秒有可能,本身佢個zero sidepod設計就已經比垃利RB少drag, 所以一旦Benz成功解決porpoising, 基本上肯定係全場最快既車
冇記錯同上季一樣價錢
$168睇F1+UFC (Now Sports Plus)
$128睇motogp+網球(SPOTV)
$228係睇哂上面2個plan (SPOTV+Now Sports Plus)
應該話係賽車以外嘅嘢
事先審核有無bam 我唔知,不過ross brawn 講到明high rake 樣衰,睇款佢見一個bam 一個
我嗰晚睇緊,見到火球嗰下嚇到大叫咗出嚟,屋企人個個走嚟問我咩事
感謝crew、工廠每一個人嘅努力,垃利紅牛都表現一定競爭力
Blockon無咁嘅料啦,講真如果出年喊唔玩,成個Grid最大機會一係Gasly一係Vettel過去
識揸唔等於識教嘅
諗住秦仔半個Asian掛
都係既
同埋識教都未必肯比心機教
可能係見泰仔季初肯落力幫 checo 先至信任佢都會落力教角田
每次聽到呢d虛偽肺話真好想飛去英國斬佢老母全家
真 真係會嚇死 係見到哥桑上咗架醫療車之後先放鬆返個人
佢㗎火星車出盡力罰個10s stop&go都可以後追拎p1
Horner says about Mercedes rival Toto Wolff. ‘If I’m not at the racetrack, I’m in the factory. I’m not living as a tax exile in Monaco, running a team remotely.'

話時話咸真係有交UK 稅 ??
睇直播真係以為哥桑會死,差啲喊出嚟,尤其係佢尾二個場,好彩冇事
嘩,咁柒貴
有 買支水都要比20%稅
係英國有屋要交council tax

但係果50M人工無交囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞