F1 2022 季前試車 討論區 9

1001 回覆
1 Like 135 Dislike
setting 唔會改,只係車手唔會揸咁盡,引擎唔用得咁chur

通常fp 同quali 嘅pace 差一兩秒
原來setting 都唔會改
應該唔會用唔岩sitting fp1~3係要搵sitting同埋唔係有好多時間

sandbag係車手自己收慢d/turn down engine mode
我意思唔係用唔岩setting,而係用個無咁好既setting
不過有巴打話唔會改setting 就當我理解錯
FP係拎嚟搵排Q setting同正賽long run既setting
唔會浪費時間用錯setting跑
只不過唔會推盡100% engine mode
又或者入重油
平治好多扮野招數
明白
搵人post返佢果啲ig story出黎啦

一開始都唔關佢係咪咸狗仔事
佢話自己係中立車迷無立場
但佢啲觀點好多都係唔公正
跟住開始同其他人嘈
最後就ig出post鬧全世界既人都係錯
你地應該用佢既角度睇咁先會岩

屌你邊Q個咁巴閉
重油+engine mode+50kg ballast
平治下星期一定q3快全部人1秒
平治就梗架啦
諗吓垃利會唔會回歸練習賽之王
年幾兩年冇見過紅色車喺前面
放心 有大屍係到架車幾快都無用
今年帶到尾
Steiner 同Zak 都好睇
好多人都係從嗰一年開始反咸,包括我
唔會啦,你同班friend撐唔同波都係串嚟串去姐點會真係反面
上年咪有 safty car
16年未開始睇F1
睇完DTS之後開始反咸 之後搵番16年啲highlight同埋睇咗youtube有條silver war既片 愈黎愈憎咸

好可惜youtube堡贏完WDC之後就退咗休
佢哋三個一齊做冇乜火花 唔同類型 各有各做好啲

L佬講冷知識 八卦野 街車
00後偏向講技術策略野
Faye 車隊歷史 比賽重温 人物介紹個啲唔錯
屌句野有聲
講左成年仲講緊佢
各有各特色嘅
llo基本上所有有關車嘅嘢佢都會講,好似前幾日有條片講響喉,紳寶咁
faye基本上就講賽車嘢,歷史賽事,f1,indy咁
00太bias冇睇好耐了唔知而家點唔評論
如果你淨係睇f1嘢嘅話,我覺得faye>llo>00
之前三個一齊做個幾條片見冇咩火花,而家應該都分開返做
睇佢哋直播都係睇串黎串去姐
上年叻咪拎左兩個pole
銀石都帶頭帶咗大半場

如果唔係驚咗俾人撞後碌使撚 run wide
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞