F1 2022 季前試車 討論區 9

1001 回覆
1 Like 135 Dislike
因為塊鏡喺翼上面?
鏡唔可以加extra part例如粉紅色嗰啲
係,測試啲成績唔可以作準,有競爭力嘅車隊好多都會保留實到排位同正賽,唔只得平治係咁
佢作為前車手加F1旁述,應該係睇到啲嘢

我冇睇哂啲季前,唔知佢點講
碌落下面有講豪華版
F1識唔識架, 加多塊鏡睇盲眼位是常識吧, 我咸第時轉彎又撞到人唔好怪佢
雖然成日畀大家笑佢跑q唔得
但係佩主席都靜雞雞執咗1W5pod, 土耳其同Abu Dhabi又死守火腿爺
我諗上年連大牛都估唔到真係搵到個啱用嘅車手

主席今年應該可以執多幾個pod,希望再有winner啦
爭跑Q穩定性, 起碼要穩入頭兩排, 至少頭六, 不過上年都係第一年渣rb
我果時半價已經覺得平
感覺上養到胎嘅車手係戰術上嘅選擇係會多啲,有多啲彈性去應付唔同情況

仆街拉利要我圖紅胎碌40個圈
上年佢一落後係屌哂全世界,狂放負能量個種,佢Radio拍檔都冇理佢,咪又係答:Copy Lewis
大減價
大家都有一次言論自由既機會
唔怪得之,早幾日Youtube 睇F1個Channel話Verstappen雖然試車日紫左,但比上年真係跑其實慢左近3秒
慢左3秒係因為今年大改例,架車設計唔同左,今年架車係會比上年慢,呢點唔太關保留實力事,我覺得
可能真係要正賽先見真章,估算到新車癴去到咩水平,仲未計啲季中Update
慢3秒肯定係有嘢收埋咗,我估新例最快只會比舊年慢1秒
F1 fantasy個sign up係咪bug左
我想玩F1 fantasy注冊入咩日期都話我未夠16歲
Bono: 我都係打扮工咋
F5再打多次。我試過1900年都話未夠16
咁佢手車係好勁,呢個就係咩爭議

佢克人憎不嬲都係佢個人格問題,咩cleanest driver個d真係作嘔
尤其 Austin 之後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞