美劇集中討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
GLOW 好爛咩?

睇左1集無乜野. 又有Alison Brie 波睇

reddit/外國多好評
但呢度多人話麻麻地唔好睇
可能題材問題

大家都屌嘅戲我就會開黎睇
The Mist好睇喎
GLOW 好爛咩?

睇左1集無乜野. 又有Alison Brie 波睇

reddit/外國多好評
但呢度多人話麻麻地唔好睇
可能題材問題

大家都屌嘅戲我就會開黎睇

why浪費生命
睇完新個季TYRANT
BASEM 死左個女之後變左弱智仔.....做乜撚野...
the mist拍得好過戲

冇睇 個個都話total garbage

用屎眼睇 the mist啲恐怖位做得仲好過套戲
最近成日見到指定幸存者嘅廣告
請問巴打覺得依套ok 嗎?
係咪講d 政治鬥爭?
係咪講d 政治鬥爭?

第一季有睇過
但係冇乜特別捱左頭幾集就無睇

我通常睇rottentomatoes 決定追邊套
唔知點解the mist真係好低分
所以未開始睇
你覺得恐怖程度可以同邊套比較
我驚太驚
睇完新個季TYRANT
BASEM 死左個女之後變左弱智仔.....做乜撚野...

呢套應該比較少人睇?
我睇到佢嗰個阿哥定細佬俾人踢咗去荒野之後
覺得膠膠地就無睇到
我發覺次次都係追到4-5季就放棄
Btw 終於開始 the leftovers!

所以未開始睇
我驚太驚

rottentomatoes係咪要睇average rating個分先係正常
我見有時擺明比較差既劇個%都可以高過d高質劇
eg. making history高過legion

mother of eyebrows 又肥左
Btw 終於開始 the leftovers!

Welcome to the emotional roller coaster

mother of eyebrows 又肥左

又肥又矮 今季件衫好D,起碼遮一遮對手臂

所以未開始睇
我驚太驚

rottentomatoes係咪要睇average rating個分先係正常

我淨係睇嗰個% and popular page
不過都會睇下大概咩題材覺得接受先睇
個個American god 睇咗一集冇睇到
咁都肥

件衫包到實
平時見佢都好有肉地

上年肥到 淨係食對手臂都食到幾日
係咪講d 政治鬥爭?

第一季有睇過
但係冇乜特別捱左頭幾集就無睇

咁即係麻麻地喎

所以未開始睇
我驚太驚

我淨係睇嗰個% and popular page
不過都會睇下大概咩題材覺得接受先睇
個個American god 睇咗一集冇睇到

個%睇落好似套套都幾高咁 雖然有分fresh唔fresh
american gods ok既,但比我想像中冇咁好睇,d pacing怪怪地同有時悶悶地
鐘意hannibal多啲
'Sense8' Two-Hour Finale Set at Netflix

cancel完之後即刻有啦應該 比人屌咁耐先做野
Leighton Meester and Adam Brody Confess They Dress Up as Blair Waldorf and Seth Cohen Once A Year

好正 fanfic
Rick and Morty Season 3 Release Date Revealed - July 30th!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rick and Morty Season 3 Trailer | Rick and Morty | Adult Swim
https://www.youtube.com/watch?v=DeAw6aXHzcY

呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞