美劇集中討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
一直睇你哋講the leftover有幾神我都唔信!
最近冇乜劇追,就開嚟睇啦…
嘩,一睇就停唔到,一個禮拜追哂,真係好正好sad,結局收得好好!
搵返我依幾年冇咗嘅嗰團煲劇火

BTW,我睇開嘅homeland及house of cards真係冇乜心追落去,其實應該一早完咗就算啦

冇咩邊套劇正得過The leftovers
除左bb

bb睇過,喺S3嗰度停咗一段時間先再睇,之後睇返又停唔到…

比我揀,我鍾意The Leftovers多D,佢D位好爆,好似睇GoT咁

leftovers永遠估唔到點發展之餘
最重要係套劇可以令人feel something,情緒上好影響到人
平時睇劇還睇劇,但呢套感受特別深,班角色好似真係存在咁
OZARK 好睇

ep1 ing

睇完第一集
一路睇一路諗起Brba
個老婆

呢套個故仔好難唔諗起Brba,但比起佢d劇情跳得好快,好似skip左好多前奏咁
可惜同類型既劇同brba比都係死路一條 只會變劣化brba

Netflix最近出嘅劇好唔掂,係得The Crown先啱睇,都係睇定D先…

netflix呢排真係 .. 好多伏
無論新劇舊劇
好多trailer呀
https://youtu.be/phFM3V_dors
西世界S2 trailer
Dolores

拍左咁短時間都有trailer睇
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omg 大籮核暴走mode J死人

What is Tedolores may never die
期待睇佢地瘋狂追殺班guest

黑化

Dolores Terminator咁 痴哂線
嘩,一睇就停唔到,一個禮拜追哂,真係好正好sad,結局收得好好!

BTW,我睇開嘅homeland及house of cards真係冇乜心追落去,其實應該一早完咗就算啦

我到而家都未睇結局
唔睇就唔會完
好多trailer呀

一起身8號風球+瘋狂睇comic con新聞
OZARK 好睇

ep1 ing

睇完第一集
一路睇一路諗起Brba
個老婆

呢套個故仔好難唔諗起Brba,但比起佢d劇情跳得好快,好似skip左好多前奏咁

Netflix最近出嘅劇好唔掂,係得The Crown先啱睇,都係睇定D先…

無論新劇舊劇

舊劇Orange is the new black好悶
HOC停咗唔想睇
新劇唔敢開
要睇影評先決定

我到而家都未睇結局
唔睇就唔會完

i know that feel
但呢套劇值得見證個closure
仲要係一個好滿意既closure 睇完你會覺得件事好完滿冇遺憾
同埋套劇會留喺你心入面 諗起就會回味下
星空奇遇記:發現號 (Star Trek: Discovery)
畫面好有誠意,特效幾正!

Star Trek: Discovery | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=TTVQWS9Y3f4

J得過 睇落

楊紫瓊好似一句對白都無
無出過聲
好似佈景板咁
Dolores

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omg 大籮核暴走mode J死人

What is Tedolores may never die

黑化

今朝一睇到呢幕勁開心
OZARK 好睇

ep1 ing

睇完第一集
一路睇一路諗起Brba
個老婆

無論新劇舊劇

HOC停咗唔想睇
新劇唔敢開
要睇影評先決定

narcos千其唔好爛
Dolores

黑化

今朝一睇到呢幕勁開心

我都係 好興奮見到呢幕
同埋有一秒以為bernard隔離果個係elsie
咁快有trailer
可唔可以2018年頭有得睇

Dolores

黑化

今朝一睇到呢幕勁開心

我都係 好興奮見到呢幕
同埋有一秒以為bernard隔離果個係elsie

好彩有去SDCC有得J下樣

ep1 ing

睇完第一集
一路睇一路諗起Brba
個老婆

無論新劇舊劇

HOC停咗唔想睇
新劇唔敢開
要睇影評先決定

narcos千其唔好爛

好驚 好重要既轉折位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞