美劇集中討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
呢到有無人有睇過 疑犯追蹤 Person of Interest ?

不如問有冇人睇過權力的遊戲 Game of Thrones 同衰到爆 Breaking Bad呢兩套冷門野
呢到有無人有睇過 疑犯追蹤 Person of Interest ?

不如問有冇人睇過權力的遊戲 Game of Thrones 同衰到爆 Breaking Bad呢兩套冷門野

GOT,以為香港好多人有留意添

追到S02棄左,頂唔順條線成日跳嚟跳去

咪係咁亂點睇
劇情又悶
爛劇一套

香港好多人睇喎

咩事
Dunkirk 首輪影評正評居多
但有唔少人反映 "差咁個主角"
http://collider.com/dunkirk-reviews/

戰爭有主角?
主角都唔係負責打杖
坐喺房到unun腳

Harry Styles

到時都認唔出佢架啦
套戲audience 有限有佢幫手拉下客都好

nolan都要靠harry styles

Nolan 同佢受眾都唔同
起碼我身邊啲港女唔會見到Nolan個名就仆去買飛
但見到Harry Styles個名就會

nolan應該心諗根本唔希罕呢班人去睇佢套戲
外國睇果陣分分鐘D鬼妹一見到佢就尖叫
如果佢出場冇耐戰死就好笑

要玩Mario Odyssey
不了
[img]https://pbs.twimg.com/media/DEdOeD8V0AEhzaW.jpg[/img]

要玩Mario Odyssey
不了

10月識睇一定係睇下面呢套
法國netflix最抵玩係訂兩個月停兩個月
2017 Emmy Nomination Predictions: Who Will Get a Nod This Year?
http://www.vanityfair.com/hollywood/2017/07/emmys-2017-nomination-predictions

DRAMA SERIES
The Crown
Westworld
The Handmaid’s Tale
This Is Us
The Leftovers

ACTOR, DRAMA
Sterling K. Brown, This Is Us
Justin Theroux, The Leftovers
Bob Odenkirk, Better Call Saul
Matthew Rhys, The Americans
Rami Malek, Mr. Robot

ACTRESS, DRAMA
Claire Foy, The Crown
Carrie Coon, The Leftovers
Elisabeth Moss, The Handmaid’s Tale
Evan Rachel Wood, Westworld
Viola Davis, How to Get Away with Murder

i want to believe team leftovers

最乞衣既玩法係不停登記新ac用free trial

咁又唔好
Viola Davis, How to Get Away with Murder

咁又唔好

想抵玩可以學出面D人咁周圍搵人一齊夾錢睇

Prediction咋 不過個list冇乜可能成真
drama漏左stranger things, the americans, better call saul
女主應該會有keri russell, robin wright呢d例牌野
leftovers邊會有份

Prediction咋 不過個list冇乜可能成真
drama漏左stranger things, the americans, better call saul
女主應該會有keri russell, robin wright呢d例牌野
leftovers邊會有份

就係prediction都要屌
同埋ACTOR果邊覺得會有Anthony Hopkins
取代Justin Theroux/Rami Malek
Frank Underwood
同埋ACTOR果邊覺得會有Anthony Hopkins
取代Justin Theroux/Rami Malek

Hopkins戲份唔多唔知入唔入到男主 好似重戲份先入到
Frank Underwood

係喎
講起仲有kevin spacey都漏左 好多老屎忽霸住啲nomination

個巴打唔見左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞