美劇集中討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
岩岩追完Norcas 毒梟
仲有無類似既美劇

the wire breaking bad
Pop! Television: Westworld – Musashi

Samurai World is coming

真係samurai world

armistice比個samurai執返去療傷 之後著武士裝拎雙刀返黎再戰westworld

劇都未出就出公仔

唔知點解我一路覺得samurai world係表面上出下, 唔會真係入去
個公仔會唔會係別注版玩下野
不過JJ咁鐘意日本野,真係有samurai又真係唔出奇
終於睇完handmaid's tale
後幾集睇到勁緊張
見到moira把口趕走左june但係最尾都送左份野比佢真係睇到, 同埋佢最尾見番luke
希望d女仔最後都有good ending
Pop! Television: Westworld – Musashi

Samurai World is coming

真係samurai world

armistice比個samurai執返去療傷 之後著武士裝拎雙刀返黎再戰westworld

劇都未出就出公仔

佢最後好似自己斬咗隻手 最多拎單刀 btw佢殺左禁多人都俾佢走到 就好tvb

手呢家野可以隨時駁返 佢殺果班都唔知係咪真係人黎,班實Q可能都係host
同埋有冇人記得佢後段講過自己backstory,佢全村比wyatt殺哂
一路就係要搵wyatt報仇填埋個紋身 有d期待佢S2返去打Dolores
同埋上面有巴打問designated survivor
其實我有睇, 不過又係未睇哂
我睇睇下佢就唔知咩break左, 開頭節奏都幾好嘅起碼唔悶
後幾集睇到勁緊張
見到moira把口趕走左june但係最尾都送左份野比佢真係睇到, 同埋佢最尾見番luke

List? list of family?
S2可唔可以唔好再虐Janine finale見佢比lydia帶出黎忍唔住pause左
幾撚驚要睇佢比人stone not too hard, okay?
兩日睇晒13 reasons why,係幾好睇
等睇clay餅帶等左我十一集

睇過兩集冇心機睇落去 冇角色吸引
見d人講後尾話條女自己攞黎衰仲更加唔想睇
同期都係小說改編big little lies好睇D

其實某程度上真係佢自己攞黎 但套劇係幾吊癮
後幾集睇到勁緊張

S2可唔可以唔好再虐Janine finale見佢比lydia帶出黎忍唔住pause左
幾撚驚要睇佢比人stone not too hard, okay?

我都啱啱睇完
幾驚Samira Wiley又要死
The Ofglens Ofglen 2.0 真係估佢唔到
Janine 真係陰公

第7集講Luke 都幾好睇
d 人真係變態
Season2 leftovers started!
Season1尾我以為全家一齊翻

之後套劇會無咁慘

之後套劇會無咁慘

我已經免疫

同埋話佢D tape好似係怪埋D其實冇做錯野既人 ..
如果個女主角做唔到令人同情其實都幾難睇落去
btw啱啱見到呢個Batgirl movie shortlist 唔係掛唔係好想佢做batgirl喎

揀Olivia / don't breath條女 / Jill啦
後幾集睇到勁緊張

我都啱啱睇完
Janine 真係陰公

d 人真係變態

佢走到去canada見到d男人變返好nice 睇到幾感動
ofglen 2.0話宜家生活好過以前好多 果下mind blown左
一槍打死janine算啦好嘛 成日睇佢受苦但又死唔去

好多人唔鐘意luke果集

之後套劇會無咁慘

我已經免疫

睇S1E10應該會比呢幕摧毀左
http://49.media.tumblr.com/cff57781740212a18c74193158a7fe4c/tumblr_nbm22rJv7Q1qaywulo7_250.gif

btw啱啱見到呢個Batgirl movie shortlist 唔係掛唔係好想佢做batgirl喎

揀Olivia / don't breath條女 / Jill啦

想睇jill做batgirl
後幾集睇到勁緊張

我都啱啱睇完
Janine 真係陰公

d 人真係變態

ofglen 2.0話宜家生活好過以前好多 果下mind blown左

真心好彩冇人郁心掟死janine
luke個集我都覺幾好睇係有d突然姐無啦啦講佢
不過加埋最尾同moira擁抱個到話到我知個角色唔係普通2打6
btw我有冇講過我覺得aunt lydia好似poi個control
睇圖唔係好覺但係睇劇就硬係覺得好似

雖然唔知堅定流 但呢班女入面最有台型算係Jill
高大似打得兩下又幾靚女
後幾集睇到勁緊張

我都啱啱睇完
Janine 真係陰公

d 人真係變態

真心好彩冇人郁心掟死janine
luke個集我都覺幾好睇係有d突然姐無啦啦講佢
不過加埋最尾同moira擁抱個到話到我知個角色唔係普通2打6

開頭以為offred話sorry aunt lydia之後會一野車舊石去lydia度
D人鐘意睇多d handmaid 可能唔想睇佢,但有時睇下handmaid以外既生活都幾好呀
好彩之後luke冇同走難果個女人一齊姐 以為佢地會有路
btw我有冇講過我覺得aunt lydia好似poi個control
睇圖唔係好覺但係睇劇就硬係覺得好似

都係好mean既阿嬸type
其實點解Netflix 只係買左the expanse 第一季 其他呢

雖然唔知堅定流 但呢班女入面最有台型算係Jill
高大似打得兩下又幾靚女

好想俾佢西面
開左套top of the lake黎睇
pilot好9 唔搭8

但幾有true detective feel 短短地好易追
S2聽聞將會好好睇

見廣告有Nicole kidman 又乘開左s1, ok la
paradise 果堆人其實完全對個故事無咩幫助

幾鐘意paradise班人 個白髮阿嬸好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞