美劇集中討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
patti死左
好多野仲未解釋到咁

其實某程度上真係佢自己攞黎 但套劇係幾吊癮

同埋話佢D tape好似係怪埋D其實冇做錯野既人 ..
如果個女主角做唔到令人同情其實都幾難睇落去
btw啱啱見到呢個Batgirl movie shortlist 唔係掛唔係好想佢做batgirl喎

揀Olivia / don't breath條女 / Jill啦

想睇jill做batgirl

雖然唔知堅定流 但呢班女入面最有台型算係Jill
高大似打得兩下又幾靚女

好想俾佢西面

佢個嘴
好想俾佢含

下個月psn送GOT,有無巴絲玩過,好唔好玩

未玩過

我已經免疫

睇S1E10應該會比呢幕摧毀左
http://49.media.tumblr.com/cff57781740212a18c74193158a7fe4c/tumblr_nbm22rJv7Q1qaywulo7_250.gif

S2 都幾癡線
變咗Wayne?

S2S3痴線過S1好多
我覺得佢係吹水

又話s2s3會開心d
我睇到s2e4

希望在明天
之後E5至E10都 S2真係集集都好睇,講起搞到想重睇

睇完s2 laaaaaa
次次ending都好正
但第二次翻生hea左d

homeward bound

S2 都幾癡線
變咗Wayne?

S2S3痴線過S1好多
我覺得佢係吹水

又話s2s3會開心d
我睇到s2e4

又話自己免疫?

我覺得s2最正
S3有啲悶場
唔鐘意齋talk

齋吹先正

S3算齋talk咩?
我覺得同S2差唔多

Kevin老豆嗰集

果集都幾多動作 ..周圍走
最尾段對話世界級

之後套劇會無咁慘

我已經免疫

http://49.media.tumblr.com/cff57781740212a18c74193158a7fe4c/tumblr_nbm22rJv7Q1qaywulo7_250.gif

S2 都幾癡線
變咗Wayne?

S2S3痴線過S1好多
我覺得佢係吹水

又話s2s3會開心d
我睇到s2e4

希望在明天

次次ending都好正
但第二次翻生hea左d

睇得好快
唱K翻生都比佢地諗到 但睇果刻又真係比佢感動到
patti死左
好多野仲未解釋到咁

呢套劇係好多野唔會解釋架 因為重點唔係點解發生
係佢地點面對

S2 都幾癡線
變咗Wayne?

S2S3痴線過S1好多
我覺得佢係吹水

又話s2s3會開心d
我睇到s2e4

希望在明天

次次ending都好正
但第二次翻生hea左d

睇得好快

我想快d追完s3上網睇嗰啲討論
Lihkg都有個leftovers post

未玩過

Telltale果個?
玩過頭幾集,開頭覺得幾好玩,幾鐘意玩kingslanding條線
但玩玩下冇再玩落去 見個ending好似幾多人鬧,好似有season 2

S2 都幾癡線
變咗Wayne?

S2S3痴線過S1好多
我覺得佢係吹水

又話s2s3會開心d
我睇到s2e4

希望在明天

次次ending都好正
但第二次翻生hea左d

睇得好快

我想快d追完s3上網睇嗰啲討論
Lihkg都有個leftovers post

如果你上reddit可以睇返當時每集既討論post 唔使睇到睇哂全套先睇
lihkg個post入面大部份人都係呢個post d人黎 user name熟口熟面
OZARK | Holiday Teaser [HD] | Netflix
好似幾正
https://www.youtube.com/watch?v=Dh7fgX1P6Uc&t=0s
終於睇哂OITNB S5,今季feel到真係幾拖下
但真係好睇過HOC S5

未玩過

第一次聽ps4有got game
veep 今季Hugh Laurie返返黎
on9賤嘴Selina萬歲

未玩過

第一次聽ps4有got game

咩平台都有出
竟然咁少人知 Telltale出果陣係威係勢,搵哂好多主角色演員返黎配音

之後套劇會無咁慘

我已經免疫

S2 都幾癡線
變咗Wayne?

S2S3痴線過S1好多
我覺得佢係吹水

又話s2s3會開心d
我睇到s2e4

希望在明天

次次ending都好正
但第二次翻生hea左d

睇得好快

我其實去到s3先睇左小小reddit
之前唔明都無咩所謂, 但final season先想知多d
reddit sub好多minefield,一唔覺意就上左5-6個鐘睇theory

我通常睇episode discussion thread,出面獨立開post果d除非多comment先會睇
有時有d位唔明就想上去睇下其他人有咩解釋 之後見到有D人解釋得幾好就信果個睇法
例如S2 Nora掟石去Erika度 / Evie句you understand 一開始睇果陣係get唔到點解咁做
我地其實同班角色一樣 接受唔到unexplained
一定要搵D合理故仔信下先安心
琴日完左wolfhall
斬頭嗰度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞