美劇集中討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
小弟想睇番the leftover
請問咩網可以追番?
For One Piece fans, your worst nightmare or biggest dream is officially coming true. According to new reports from Yahoo! Japan, Eiichiro Oda has confirmed One Piece will be getting a live-action Hollywood adaptation in the form of a TV show.

The television series was just announced as part of One Piece's 20th anniversary. Tomorrow Studios will oversee the project, and fans will know the studio from Prison Break. Marty Adelstein, who was the executive producer on Prison Break, will be in-charge of One Piece moving forward.

On9

痴線

仲唔知驚

op睇左好似幾百話之後頂唔住棄左.
第一次放棄過左幾年, 有人叫我睇, 睇左陣又無再睇.
無限loop,係轉左場

從來都冇興趣睇OP 唔知點解
The theme for American Horror Story Season 7 is "Cult"

幾有興趣睇Cult
又黎loop過: 個theme幾正喎>頭幾集幾好睇>正一垃圾劇中途棄>new season個theme幾正喎 ...

不如睇eyes wide shut

劇? 戲?
小弟想睇番the leftover
請問咩網可以追番?

vmus or dl黎睇
阿森一族算唔算
美/台版都好好笑

以前有追,但太多睇睇下冇睇
好笑

邊度有得睇
The theme for American Horror Story Season 7 is "Cult"

幾有興趣睇Cult
又黎loop過: 個theme幾正喎>頭幾集幾好睇>正一垃圾劇中途棄>new season個theme幾正喎 ...

不如睇eyes wide shut

劇? 戲?

kubrick 最後一套戲
好似係... 90年

哦 ..nicole kidman同tom cruise果套
以為講劇
Ingrid Bolsø Berdal confirms Armistice will be returning for Westworld season two
OZARK 好睇
OZARK 好睇

ep1 ing
OZARK 好睇

ep1 ing

睇完第一集
一路睇一路諗起Brba
個老婆
一直睇你哋講the leftover有幾神我都唔信!
最近冇乜劇追,就開嚟睇啦…
嘩,一睇就停唔到,一個禮拜追哂,真係好正好sad,結局收得好好!
搵返我依幾年冇咗嘅嗰團煲劇火

BTW,我睇開嘅homeland及house of cards真係冇乜心追落去,其實應該一早完咗就算啦
https://youtu.be/phFM3V_dors
西世界S2 trailer
Dolores
嘩,一睇就停唔到,一個禮拜追哂,真係好正好sad,結局收得好好!

BTW,我睇開嘅homeland及house of cards真係冇乜心追落去,其實應該一早完咗就算啦

冇咩邊套劇正得過The leftovers
除左bb
Michael Emerson signs on for season 6 of @CW_Arrow
Michael Emerson signs on for season 6 of @CW_Arrow

終於抖完
星空奇遇記:發現號 (Star Trek: Discovery)
畫面好有誠意,特效幾正!

Star Trek: Discovery | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=TTVQWS9Y3f4
OZARK 好睇

好吸引會想繼續睇落去
不過有一集回顧過去有點悶

冇咩邊套劇正得過The leftovers
除左bb

bb睇過,喺S3嗰度停咗一段時間先再睇,之後睇返又停唔到…

比我揀,我鍾意The Leftovers多D,佢D位好爆,好似睇GoT咁
OZARK 好睇

ep1 ing

睇完第一集
一路睇一路諗起Brba
個老婆

呢套個故仔好難唔諗起Brba,但比起佢d劇情跳得好快,好似skip左好多前奏咁
可惜同類型既劇同brba比都係死路一條 只會變劣化brba
星空奇遇記:發現號 (Star Trek: Discovery)
畫面好有誠意,特效幾正!

Star Trek: Discovery | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=TTVQWS9Y3f4

J得過 睇落
Dolores

拍左咁短時間都有trailer睇
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omg 大籮核暴走mode J死人

What is Tedolores may never die
期待睇佢地瘋狂追殺班guest

OZARK 好睇

ep1 ing

睇完第一集
一路睇一路諗起Brba
個老婆

呢套個故仔好難唔諗起Brba,但比起佢d劇情跳得好快,好似skip左好多前奏咁
可惜同類型既劇同brba比都係死路一條 只會變劣化brba

Netflix最近出嘅劇好唔掂,係得The Crown先啱睇,都係睇定D先…
OZARK 好睇

好吸引會想繼續睇落去
不過有一集回顧過去有點悶

睇左一集但聽人講之後出場有個女仔=jesse咁,marty=walter
個女仔係the americans個kimmy 幾期待睇佢
Dolores

拍左咁短時間都有trailer睇
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omg 大籮核暴走mode J死人

What is Tedolores may never die
期待睇佢地瘋狂追殺班guest

黑化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞