美劇集中討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike

幾時出

netflix hk原來最多人睇blackmirror

好正 好想佢快d出新
搵唔到其他類似感覺嘅劇
心寒得黎無恐怖畫面

試下睇inside no.9 / utopia
westworld其實都幾black mirror

jessica hyde!

仲記唔記得佢地兩個

之前見到alice大個左幾靚女

thanks for making me feel old

netflix hk原來最多人睇blackmirror

好正 好想佢快d出新
搵唔到其他類似感覺嘅劇
心寒得黎無恐怖畫面

試下睇inside no.9 / utopia
westworld其實都幾black mirror

jessica hyde!

仲記唔記得佢地兩個

之前見到alice大個左幾靚女

thanks for making me feel old

好衰嘅啫你
naomi watts做老婆 每日生活點過
上面講開naomi watts,碌tumblr見到同佢拍gypsy sheshe條女咁正既喂
原來kingsman條女黎 果陣唔覺佢咁正
木子點做野 有睇gypsy唔上黎單聲幾好J喎

上面講開naomi watts,碌tumblr見到同佢拍gypsy sheshe條女咁正既喂

其實我睇唔明個劇情做緊乜尻
只係而家冇其他野睇
winona ryder doesnt age
好鬼正 一路睇stranger things一路諗住佢客串friends同jennifer aniston sheshe

只係而家冇其他野睇

原本完全冇諗過開黎睇,一般反應都講到套劇好垃圾
但宜家睇到堆GIF又有D想開黎睇下
好鬼正 一路睇stranger things一路諗住佢客串friends同jennifer aniston sheshe

doesnt age? 睇ST覺得佢殘左好多

角色需要姐 睇d interview佢都係好靚 比起同年friends courteney cox lisa kudrow個d佢keep得算好好

角色需要姐 睇d interview佢都係好靚 比起同年friends courteney cox lisa kudrow個d佢keep得算好好

以前真係世界級
講起winona又忍唔住要召喚pizza gif
https://68.media.tumblr.com/ea34fe43ebf6e0e5289155d3b213171e/tumblr_osk8bq711d1qgu742o1_540.gif[/img]
https://68.media.tumblr.com/34b344c04a24fc470568a77800a674b3/tumblr_inline_ospr7afPGl1t4f567_540.gif[/img]
https://68.media.tumblr.com/c2409d433c3511f7a1cca46111f4ba63/tumblr_osczbaTYdU1tsjwxco1_1280.png[/img]

只係而家冇其他野睇

因為套劇好悶我又未睇哂
除左佢地條線其他我都飛下飛下咁睇
我見到d人話kingsman兩條女都去左拍sheshe戲我先知佢係rosy
平心而論佢地d位幾好睇嘅
呢排睇完 The Night Of
Pilot同結局都好正呀
雖然故事劇情大路
但個個演技都好勁, 攝影又正
人物描寫得好好, 最鍾意John
睇咗一半先知Box係Leftovers個"God"
終於追番哂The 美國人s, Lucifer
仲有Gotham呢d zip時間既劇
Legion真係唔岩我口味, 棄住先
House of Cards而家開
講開HOC
其實最鐘意真係Peter+Christina條線同Rachel
而家兩條線都死哂真係冇心機追左
仲要今季咁多負皮
https://68.media.tumblr.com/ea34fe43ebf6e0e5289155d3b213171e/tumblr_osk8bq711d1qgu742o1_540.gif[/img]
https://68.media.tumblr.com/34b344c04a24fc470568a77800a674b3/tumblr_inline_ospr7afPGl1t4f567_540.gif[/img]
https://68.media.tumblr.com/c2409d433c3511f7a1cca46111f4ba63/tumblr_osczbaTYdU1tsjwxco1_1280.png[/img]

只係而家冇其他野睇

因為套劇好悶我又未睇哂
除左佢地條線其他我都飛下飛下咁睇
我見到d人話kingsman兩條女都去左拍sheshe戲我先知佢係rosy
平心而論佢地d位幾好睇嘅

原來仲有其他線 以為淨係得佢地sheshe tim
見到sing street個女主都有份拍
kingsman兩個都比金髮中女食左

以前真係世界級
講起winona又忍唔住要召喚pizza gif

邊個唔收好d 白粉

飲大左姐
呢排睇完 The Night Of
Pilot同結局都好正呀
雖然故事劇情大路
但個個演技都好勁, 攝影又正
人物描寫得好好, 最鍾意John
睇咗一半先知Box係Leftovers個"God"

pilot勁正 尾又收得靚,finale果集勁好睇
雖然劇本唔係話好完美,但都好鐘意呢套劇
subtle beast 去到S3先醒起果個係佢

呢幕
https://streamable.com/2mx3

americans season final我都未開黎睇
追返big little lies, feud, handmaids tale呀 高質

追返big little lies, feud, handmaids tale呀 高質

BLL一早睇完啦
其實我係Cormier
宜家先睇 twin peaks S01
不過重OK喎
講開HOC
其實最鐘意真係Peter+Christina條線同Rachel
而家兩條線都死哂真係冇心機追左
仲要今季咁多負皮

快啲開黎一齊見證今季有幾爛
大拿拿睇左4,5季又要睇埋佢點完,結果中途爛都要硬食
好心快D完左佢

BLL一早睇完啦
其實我係Cormier

好耐冇見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞