美劇集中討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
wow終於睇哂HOC S5,真心差
比40分今季,20分比Claire啲髮型同衫,20分比gay scene
其實d人插fargo d 咩
個結局都係fargo style 夠random
emit最後果part我心諗: 又關你事

睇完
冇想像中咁差姐
比40分今季,20分比Claire啲髮型同衫,20分比gay scene

咁我煲下先
睇哂the leftovers
十分好睇
個人覺得同bb ww有得比

咁我煲下先

對今季好失望
如果S3叫差,S5我覺得仲差
換左showrunner爭好遠
十分好睇

識貨
ww未播哂全套唔知,但個人覺得leftovers絕對同brba同一級咁好睇
十分好睇

識貨
ww未播哂全套唔知,但個人覺得leftovers絕對同brba同一級咁好睇

不過the leftovers 第一季真係難捱左啲
第二季好睇好多 第三季更加正
不過單一季論咁一定係bb s5
十分好睇

識貨

我覺得leftovers S1難捱唔係因為唔好睇,而係S1太depressing 唔係個個頂得順
如果單一季論我可能會比leftovers S2贏
十分好睇

識貨

我覺得leftovers S1難捱唔係因為唔好睇,而係S1太depressing 唔係個個頂得順

第一季難捱在於難明
單集論就s3 e7
十分好睇

識貨

第一季難捱在於難明
單集論就s3 e7

S2S3都難明架
好難揀 好多集都鐘意
Netflix已經選擇不續訂喜劇新劇《女孩老闆》(Girlboss)第二季

呢套幾好睇
Netflix已經選擇不續訂喜劇新劇《女孩老闆》(Girlboss)第二季

呢套幾好睇

reddit好多人話呢套唔好睇
netflix終於開始越黎越多一季就cancel
Emmy experts predict Best Drama Actress: Elisabeth Moss (‘Handmaid’s Tale’) jumps ahead of Claire Foy (‘The Crown’)
http://www.goldderby.com/article/2017/emmy-predictions-elisabeth-moss-hulu-claire-foy-netflix-news/

呢套幾好睇

Netflix 水準明顯下降左
今日有得睇

冇咩興趣
但見有Alison Brie
我會睇一集

comedy喎
review幾高分喎
半粒鐘一集

咁ok啵

岩睇左兩集
好撚爛

呢套幾好睇

開太多新劇但質素又參差
原本招牌果堆劇又開始死唔斷氣拖到爛
今日有得睇

冇咩興趣
我會睇一集

comedy喎
review幾高分喎
半粒鐘一集

咁ok啵

岩睇左兩集
好撚爛

唔係掛 見到好多好評,又話對摔角冇興趣都會好睇

呢套幾好睇

開太多新劇但質素又參差

資源錯配
再係咁實畀HBO Amazon 爬頭
HBO 自從BLL同Leftovers開始省返靚招牌
Amazon就越來越多正嘢
弱弱一問

ww係咩
今日有得睇

冇咩興趣
我會睇一集

comedy喎
review幾高分喎
半粒鐘一集

咁ok啵

岩睇左兩集
好撚爛

唔係掛 見到好多好評,又話對摔角冇興趣都會好睇

唔係掛
諗住開黎睇
oitnb 班底
弱弱一問

ww係咩

westworld

呢套幾好睇

開太多新劇但質素又參差

好期待宇宙級神作stranger things
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞