美劇集中討論區 (9)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
好感動
Sense 8有結局

冇結局netflix就真係on9喇 完全浪費哂之前d投資
btw有冇人覺得S2開始套劇突然多左勁多死忠 講到套野好完美好正,係人生睇過最好睇既劇
但問心果句sense8邊有咁完美

s1都好啲有riley條線做結局 s2一味係到kiss 大部份時間都係係到親熱 主線發展慢 最後係無解釋下特kowhisper

突然ko whisper 我覺得s1幾好但s2就真係好普通

咁都有同好 我都係少數覺得S1好睇過S2既人
雖然S2淨係睇左一半,可能唔夠留心睇,成日覺得S2條主線好模糊 敵人果邊好亂唔知講咩
搞到純粹睇佢地D內心戲就算
都係鐘意S1多啲 ...
Rick and Morty Season 3 Trailer | Rick and Morty | Adult Swim
https://www.youtube.com/watch?v=DeAw6aXHzcY

呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rick and Morty Season 3 Trailer | Rick and Morty | Adult Swim
https://www.youtube.com/watch?v=DeAw6aXHzcY

呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

有冇人鍾意Forever
點解冇第二季

睇咗幾次
Doctor Morgan

july 30 I’M PICKLE RIIIIIIICK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
依家先開The Handmaid's Tale 睇

oitnb 死左嘅人都喺套劇度

佢地兩個算重要角色,好搶鏡 演技好正
handmaids tale頭3集真係正到暈
Fffffff
The leftovers season 1
又係handmaid tales個個嬸嬸
又好壓抑啦我!!!
白色人做咩
Leighton Meester and Adam Brody Confess They Dress Up as Blair Waldorf and Seth Cohen Once A Year

好正 fanfic

如果佢真係同chuck一齊仲正

Adam Brody都正呀
估唔到大纜扯唔埋gossip girl OC兩大teen drama主角會結婚生仔
仲要年年搞個Seth and Blair Day

我無睇OC所以無感覺haha
Fffffff
又好壓抑啦我!!!
白色人做咩

Patti
佢都係true detective個痴線啊嬸
Fffffff
又好壓抑啦我!!!
白色人做咩

睇到第幾集
Leighton Meester and Adam Brody Confess They Dress Up as Blair Waldorf and Seth Cohen Once A Year

好正 fanfic

如果佢真係同chuck一齊仲正

Adam Brody都正呀
估唔到大纜扯唔埋gossip girl OC兩大teen drama主角會結婚生仔
仲要年年搞個Seth and Blair Day

我無睇OC所以無感覺haha

OC係中學雞回憶 果陣覺得D人好靚好好睇
rick and morty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rick and morty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wubba Lubba Dub Dub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fffffff
又好壓抑啦我!!!
白色人做咩

Patti

Oh 我handmaid先第一次見佢
Fffffff
又好壓抑啦我!!!
白色人做咩

睇到第幾集

點解自己個仔可以2 months no contact
都唔擔心
And 用石頭爆頭我真係想嘔
阿森一族算唔算
美/台版都好好笑
睇完新個季TYRANT
BASEM 死左個女之後變左弱智仔.....做乜撚野...

呢套應該比較少人睇?
我睇到佢嗰個阿哥定細佬俾人踢咗去荒野之後
覺得膠膠地就無睇到
我發覺次次都係追到4-5季就放棄

有追到完場
呢套一開頭吹撚到神劇
到後尾趕收尾全劇智商急降
睇完新個季TYRANT
BASEM 死左個女之後變左弱智仔.....做乜撚野...

呢套應該比較少人睇?
我睇到佢嗰個阿哥定細佬俾人踢咗去荒野之後
覺得膠膠地就無睇到
我發覺次次都係追到4-5季就放棄

有追到完場
呢套一開頭吹撚到神劇
到後尾趕收尾全劇智商急降

原來完咗啦?
一開始我都覺得題材幾特別幾吸引架
起碼唔係一係政治律師後生妹
不過唔知係唔係我無耐性
通常要一年先得一季睇睇下就冇睇
因為太多新野啦
追住黎睇嘅得the goodwife / modern family
Homeland orange is the new black 我都放棄左
Fffffff
又好壓抑啦我!!!
白色人做咩

Patti

Oh 我handmaid先第一次見佢

仲有 Masters of Sex 做 Masters 老母
Preacher 第2季好撚正

佢地兩個算重要角色,好搶鏡 演技好正
handmaids tale頭3集真係正到暈

我覺得trish 同女主好撞樣
Fffffff
又好壓抑啦我!!!
白色人做咩

睇到第幾集

點解自己個仔可以2 months no contact
都唔擔心
And 用石頭爆頭我真係想嘔

佢好似都擔心 記得佢好似成日打比佢
不過個仔咁大個人周圍走應該想理都理唔到
EP5 stone果度我係絕對唔敢睇第2次,平時都唔怕睇血腥核突野
但呢幕真係頂唔順,拍得好真實 嚇親我
btw估唔估到係咩人stone佢 之後好似都唔會直接講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞